Ένας αντιεξουσιαστής, φίλος του Νίκου Μαζιώτη και της Πόλας Ρούπα προσήλθε με τον δικηγόρο του και παραδόθηκε στις αρχές σε σχέση με το όπλο που βρέθηκε στο σπίτι της 23χρονης που συνελήφθη για την επίθεση στην Ελληνοαμερικανική Ένωση.

Πρόκειται για τον ιδιοκτήτη του σπιτιού που διέμενε η 23χρονη που συνελήφθη για την επίθεση μαζί με έναν 26χρονο. Στο σπίτι βρέθηκαν όπλο, φυσίγγια, αλεξίσφαιρα γιλέκα και κουκούλες full face.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πιστόλι μάρκας GLOCK, το οποίο βρέθηκε στο σπίτι της νεαρής κοπέλας και μεταφέρθηκε στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών. Οι δύο νέοι συνελήφθησαν, λίγο μετά την επίθεση στα γραφεία της Ένωσης, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., στη συμβολή των οδών Κωλέττη και Μπενάκη στα Εξάρχεια, έχοντας στην κατοχή τους μία βαριοπούλα, μία κουκούλα τύπου full face , ένα περιλαίμιο, δύο ζευγάρια γάντια, έξι φιάλες με μπογιά και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου.

Στη συνέχεια στελέχη των εγκληματολογικών εργαστηρίων εξερεύνησαν λεπτομερώς το διαμέρισμα της 23χρονης, και αυτό του 26χρονου, με τους αστυνομικούς να εντοπίζουν στην οικία της νεαρής ένα πιστόλι μάρκας GLOCK, δύο γεμιστήρες, 100 φυσίγγια των 9 mm, αλεξίσφαιρο γιλέκο, θήκη όπλου χειρός και τρεις αντιασφυξιογόνες μάσκες.

Οι δύο συλληφθέντες, σύμφωνα με αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., συμμετέχουν στις δράσεις ομάδας, ηγετικό μέλος της οποίας είναι γνωστός αντιεξουσιαστής, επιστήθιος φίλος του Νίκου Μαζιώτη και της Πόλας Ρούπα, που έχει καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισής τους στην δίκη του Επαναστατικού Αγώνα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης