Παραδίδεται αύριο από την Περιφέρεια Αττικής το δεύτερο τμήμα της νέας Λεωφ. Ποσειδώνος, τρεις μόλις εβδομάδες μετά την παράδοση του πρώτου τμήματος. Στο πλαίσιο αυτό, αύριο τη νύχτα (22-Ιουνίου) και ώρα 10 μμ έως 8 π.μ. της επομένης θα πραγματοποιηθεί διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων επί της νέας Λ. Ποσειδώνος, στο ρεύμα από Αθήνα – Γλυφάδα προς Πειραιά, στο τμήμα : Α/Κ Συγγρού έως Α/Κ Κηφισού.

Η αποκατάσταση της κυκλοφορίας των οχημάτων θα διεξαχθεί σταδιακά και ανά λωρίδα από τις 8 π.μ. της Κυριακής έως τις 6 μμ της ίδιας ημέρας. Η Περιφέρεια Αττικής, με ανακοίνωση της, ζητά την κατανόηση των πολιτών για την προσωρινή αναστάτωση ενόψει της παράδοσης ενός πολύ σημαντικού έργου, που αλλάζει ριζικά την όψη του παραλιακού μετώπου. Υπενθυμίζεται ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η πρώτη φάση της ανάπλασης του Φαληρικού όρμου, του μεγαλύτερου δημόσιου έργου σήμερα στη χώρα μας, που ταυτόχρονα θωρακίζει τους Δήμους Μοσχάτου – Ταύρου και Καλλιθέας απέναντι σε πλημμυρικά φαινόμενα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά, η κυκλοφορία σύμφωνα με τις οδηγίες του σχεδίου της Τροχαίας, την οποία και η Περιφέρεια ευχαριστεί για τη συνεργασία, θα πραγματοποιείται από τις εξής εναλλακτικές διαδρομές:

– Τα οχήματα που κινούνται επί της Λ. Συγγρού από Αθήνα προς Πειραιά θα ακολουθούν τις λωρίδες κυκλοφορίας προς Γλυφάδα, μετά δεξιά στροφή (αναστροφή) προς Παλαιά Λ. Ποσειδώνος (Εθν. Μακαρίου) στο ύψος του Πάρκου Ναυτικής Παράδοσης και θα συνεχίζουν προς Πειραιά.

– Τα οχήματα που κινούνται επί της Λ. Ποσειδώνος με κατεύθυνση από Γλυφάδα προς Πειραιά θα στρίβουν δεξιά στην οδό Ι. Φιξ, αριστερά στην οδό Αιόλου, αριστερά στην οδό Ορφέως και τέλος δεξιά στην Παλαιά Λ. Ποσειδώνος (Εθν. Μακαρίου) θα συνεχίζουν προς Πειραιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, τα οχήματα που κινούνται από το Κ.Π.Ι. Σταύρος Νιάρχος με κατεύθυνση προς Πειραιά θα κινούνται μέσω της οδού Πεισιστράτου, αριστερά στην οδό Επαμεινώνδα και δεξιά στη Παλαιά Λ. Ποσειδώνος (Εθν. Μακαρίου).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης