Οι ηθοποιοί  Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η Λένα Δροσάκη κατήγγειλαν τον Πέτρο Φιλιππίδη για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και για εργασιακό εκφοβισμό, σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Μega.

Η καταγγελία των τριών ηθοποιών έχει κατατεθεί στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών. Οι  καταγγέλλουσες φέρονται να ζητούν τη διαγραφή του Πέτρου Φιλιππίδη από το ΣΕΗ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως ανέφερε ο τηλεοπτικός σταθμός, οι καταγγελίες έγιναν το απόγευμα στο Σωματείο. 

Υπενθυμίζεται ότι από χθες, ο γνωστός ηθοποιός νοσηλεύεται στο νοσοκομείο “Υγεία”, μετά από λιποθυμικό επεισόδιο που υπέστη.

Το νοσοκομείο δεν εξέδωσε κάποιο ανακοινωθέν για την υγεία του, όμως η οικογένειά του έβγαλε ανακοίνωση χθες με την οποία ανέφερε ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης «εισήχθη εκτάκτως στο νοσοκομείο με συμπτώματα εγκεφαλικού επεισοδίου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του ΣΕΗ, ηθοποιός Πασχάλης Τσαρούχας δήλωσε στο Open: «Είναι πολλές (οι καταγγελίες). Δεν έχει νόημα να μπούμε σε αριθμούς, δηλαδή όποιον αριθμό και να πούμε, μπορεί αυτή τη στιγμή να είναι πολύ μικρότερος ή μπορεί να είναι πολύ μεγαλύτερος. Σίγουρα θα είναι πάρα πολύ μεγάλος στο τέλος. Ήδη έχουν αρχίσει να πληθαίνουν οι καταγγελίες».

Μόλις έγινε γνωστή η αποψινή είδηση,  ο σύζυγος της Λένας Δροσάκη, Αλέξανδρος Μπουρδούμης στον λογαριασμό του στο Instagram, έγραψε τη λέξη «Boom».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης