Πανικό σκόρπισε χθες βράδυ στην Αμαλιάδα η φωτιά που ξέσπασε στις παλιές εγκαταστάσεις του ΟΣΕ, με κάποιες μαρτυρίες να κάνουν λόγο για ένα άτομο το οποίο φέρεται να πέταξε κάτι εύφλεκτο και να άρχισε να τρέχει.

Πρόκειται για τις εγκαταστάσεις των εκδοτηρίων και των αποθηκών, μέρος των οποίων χρησιμοποιείται ως αποθηκευτικός χώρος του εστιατορίου-μπαρ «Ονειροπαγίδα», που λειτουργεί ακριβώς δίπλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ευτύχημα ήταν ότι, χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμαλιάδας, η φωτιά δεν «πέρασε» στο κατάστημα, ωστόσο δημιουργήθηκαν μεγάλη αναστάτωση και ανησυχία σε ώρα που υπήρχε πολύς κόσμος στον πεζόδρομο.

Η φωτιά ξέσπασε περίπου στις 21:00 το βράδυ. Φλόγες άρχισαν να ξεπηδούν από τις εγκαταλελειμμένες εγκαταστάσεις και γρήγορα η φωτιά άρχισε να επεκτείνεται λόγω των εύφλεκτων υλικών που υπήρχαν μέσα σε αυτές.

Χρειάστηκε μιάμιση και πλέον ώρα ώστε οι πυροσβέστες να καταφέρουν να θέσουν τη φωτιά υπό έλεγχο, ενώ η ιδιοκτήτρια του καταστήματος εστίασης μίλησε για μεγάλη ζημιά σε αναλώσιμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο σημείο μαζεύτηκε πολύς κόσμος, πελάτες των γύρω καταστημάτων και κυρίως περίοικοι, οι οποίοι διαμαρτύρονταν ότι κατά τις βραδινές και κυρίως τις νυχτερινές ώρες πίσω από τον σταθμό μαζεύονται περιθωριακά άτομα.

Προανάκριση για τα αίτια της φωτιάς διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Π.Υ. Αμαλιάδας.

Πηγή: patrisnews

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης