Πανελλαδικές: Αναμενόμενα αλλά απαιτητικά τα θέματα της Βιολογίας

Πανελλαδικές: Αναμενόμενα αλλά απαιτητικά τα θέματα της Βιολογίας
Βατά και αναμενόμενα, αλλά απαιτητικά ως προς τον όγκο, κρίνονται τα θέματα της Βιολογίας Γενικής Παιδείας και Προσανατολισμού, στα οποία διαγωνίστηκαν οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων.

«Ήταν θέματα που έδιναν τη δυνατότητα στους καλά διαβασμένους μαθητές να αριστεύσουν. Ήταν, όμως, πολλά και κάλυπταν ένα ευρύ φάσμα. Πολλά παιδιά εξάντλησαν τον χρόνο για να απαντήσουν επαρκώς σε όλα τα ζητήματα» δήλωσε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων η καθηγήτρια του κοινωνικού φροντιστηρίου Αθηνών Νατάσα Παλαιογεώργου.

Για τους υποψηφίους ξεκινά τώρα η μάχη των ειδικών μαθημάτων: την Παρασκευή 22 Ιουνίου με τα αγγλικά, ενώ ακολουθούν το Σάββατο τα ισπανικά και τα γερμανικά, τη Δευτέρα 25 Ιουνίου το ελεύθερο σχέδιο, την Τρίτη το γραμμικό, την Τετάρτη 27 Ιουνίου τα γαλλικά, την Πέμπτη 28/6 τα ιταλικά, την Παρασκευή 29/6 η αρμονία και το Σάββατο 30 /6 ο έλεγχος μουσικών ακουστικών ικανοτήτων.

Για τους μαθητές των Επαγγελματικών Λυκείων οι εξετάσεις ολοκληρώνονται την Πέμπτη 21 Ιουνίου. Τα αποτελέσματα, όπως κάθε χρόνο, αναμένονται στα τέλη του Ιουνίου ή τις πρώτες ημέρες του Ιουλίου.

Διαβάστε επίσης:

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 19 Ιουνίου 2018, 13:20