Παλιοί ... γνώριμοι με 250 γραμμάρια ηρωίνης

 Παλιοί ... γνώριμοι με 250 γραμμάρια ηρωίνης
Με χειροπέδες κατέληξαν δυο άτομα - ένας άνδρας και μια γυναίκα 39 και 38 ετών που εντοπίστηκαν με μεγάλη ποσότητα ηρωίνης.

Στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης συνελήφθη το ζευγάρι στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν 250 γραμμάρια ηρωίνης καθώς και το ποσό των 270 ευρώ!

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί τους παρακολουθούσαν και σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε πιάστηκαν να κουβαλούν την εν λόγω ποσότητα.

Οι δυο αποτελούν παλιούς γνώριμους της αστυνομίας καθώς στο παρελθόν έχουν απασχολήσει ξανά στις αρχές.Αναλυτικά στην ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρεται :

Συνελήφθησαν, χθες (18.08.2018) το μεσημέρι, σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου δύο ημεδαποί (39χρονος και 38χρονη) κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

 Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, χθες (18.08.2018) το μεσημέρι από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση σε περιοχή του Ηρακλείου.

 Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, εντοπίστηκαν οι δύο ημεδαποί και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε χώρο που χρησιμοποιούσαν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά

242 γραμμάρια ηρωίνης και το χρηματικό ποσό των 270 ευρώ ως προερχόμενο από τη διακίνηση ναρκωτικών.

 Επιπλέον, κατασχέθηκε και Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.

Πηγή: cretalive.gr

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 20 Αυγούστου 2018, 06:00