Εξιτήριο από το ΠΑΓΝΗ αναμένεται να πάρει την Τετάρτη η μικρή Νάντια, το 17 μηνών κοριτσάκι που έχει συγκλονίσει όλο το πανελλήνιο με την εκπληκτική θέληση για ζωή που έχει δείξει το τελευταίο διάστημα και θα μεταφερθεί στο Κέντρο Βρεφών «Μητέρα».

Το άτυχο κοριτσάκι ήταν ένας από τους έξι ναυαγούς που διασώθηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου 13 Σεπτεμβρίου, από ναυάγιο που σημειώθηκε στα διεθνή ύδατα νοτιοδυτικά της Κρήτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πρώτη στιγμή το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ όπου και εισήχθη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του νοσοκομείου με τους γιατρούς να περιθάλπτουν το κοριτσάκι και όλο το νοσοκομείο να γίνεται μία τεράστια ζεστή αγκαλιά για το παιδί.

Σύμφωνα με την αναπληρώτρια διοικήτρια του ΠΑΓΝΗ Λένα Μπορμουδάκη η μικρή είναι πολύ καλά στην υγεία της, η κλινική της εικόνα είναι άψογη. Από την πρώτη στιγμή δήλωσε η κ. Μπορμουδάκη «η ανταπόκριση του κόσμου ήταν εξαιρετική» και δεχόντουσαν δεκάδες τηλεφωνήματα τόσο για την πορεία της μικρής όσο και για να δηλώσουν την πρόθεσή τους για φιλοξενία και αναδοχή της μέχρι να βρεθεί συγγενής.

Η μικρή Νάντια την Τετάρτη θα μεταφερθεί στην Αθήνα και θα παραδοθεί στο Κέντρο Βρεφών Μητέρα όπου θα φιλοξενηθεί προσωρινά. «Πλέον το Κέντρο θα φροντίσει τόσο για την εξέλιξη της υγείας του όσο και την αναζήτηση των συγγενών του εφόσον αυτοί υπάρχουν. Στις 13 Νοεμβρίου θα βγει και η οριστική απόφαση του δικαστηρίου με την οποία θα κριθεί το μέλλον του παιδιού», επεσήμανε σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους, ο προϊστάμενος Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, Δημήτρης Νικολακάκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης:

Πανελλήνια συγκίνηση για… μια αγωνίστρια 17 μηνών, Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 20 Σεπτεμβρίου 2014, 23:16

Διάσωση ναυαγών on camera, Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου 2014, 13:50

Επιμέλεια: Κωνσταντίνα Παπατσάκωνα
Πηγή: cretapost.gr
Φωτό άρθρου: Έθνος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης