«Θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν προκειμένου το αεροδρόμιο Δασκαλογιάννης να εξαιρεθεί από τις ιδιωτικοποιήσεις και να παραμείνει στο δημόσιο» ανέφερε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος ο οποίος βρίσκεται από χθες στην Κρήτη στο περιθώριο της εκδήλωσης για την 74η επέτειο από το Ολοκαύτωμα της Καντάνου.

Ο κ. Καμμένος βρέθηκε στα Χανιά όπου και παρέστη στην έναρξη των εργασιών του 6ου Ετήσιου Συνεδρίου του Κέντρου Εκπαίδευσης Ναυτικής Αποτροπής (ΚΕΝΑΠ), ενώ επισκέφτηκε χθες και στρατιωτικές μονάδες του νομού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σήμερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας συναντήθηκε με τον δήμαρχο Πλατανιά, Γ. Μαλανδράκη ενώ στη συνέχεια παρακολούθησε τις εκδηλώσεις για το Ολοκαύτωμα της Καντάνου.

Παράλληλα, έκανε μία στάση στο Πάρκο Τροχαίων Θυμάτων «Χρήστου Πολέντα», για να αποδώσει φόρο τιμής σε όλα τα θύματα των τροχαίων δυστυχημάτων και να ενημερωθεί για δραστηριότητες που έχουν σχέση με την Οδική Ασφάλεια.

Πηγή: cretapost.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης:

Ο Πάνος Καμμένος στο συνέδριο του Κέντρου Εκπαίδευσης Ναυτικής Αποτροπής στην Κρήτη, Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 2 Ιουνίου 2015, 18:46

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης