Με όλα τα προβλεπόμενα μέτρα υγιεινής κι ασφάλειας άνοιξε τις πόρτες του το νυχτερινό μαγαζί, όπου εμφανίζεται ο δημοφιλής τραγουδιστής, Νίκος Βέρτης στη Θεσσαλονίκη.

Σε όλα τα τραπέζια και τους κοινόχρηστους χώρους υπάρχει αντισηπτικό, με τους υπαλλήλους του κέντρου διασκέδασης να φορούν μάσκες και να ενημερώνουν τους πελάτες για τα προβλεπόμενα μέτρα υγιεινής. Οι πελάτες μπαίνουν ένας – ένας, τηρούν τις απαραίτητες αποστάσεις και θερμομετρούνται από τους εργαζόμενους του καταστήματος. Ήδη έχουν σχηματιστεί ουρές έξω από το μαγαζί, που τραγουδά ο γνωστός τραγουδιστής.  Να σημειωθεί πώς, η χωρητικότητα του καταστήματος αγγίζει τα 1.700 άτομα, αλλά λόγω νέων κανονισμών, στο κατάστημα βρίσκονται σήμερα 550 άτομα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Νίκος Βέρτης ήταν ο πρώτος καλλιτέχνης που αμέσως μετά την ανακοίνωση του νέου ωραρίου στα καταστήματα εστίασης τροποποίησε το ωράριο του κέντρου, όπου εμφανίζεται στη Θεσσαλονίκη, το οποίο για όσο διαρκούν τα μέτρα θα ανοίγει στις επτά και μισή το απόγευμα και κλείνει στις δώδεκα τα μεσάνυχτα, ώστε και να ικανοποιήσει το κοινό του αλλά και να τηρήσει τα μέτρα που έχουν επιβληθεί. Όσοι έχουν κάνει ήδη τις κρατήσεις τους ενημερώνονται ότι θα πρέπει να βρίσκονται στον χώρο στις 19.30 το απόγευμα, καθώς μισή ώρα αργότερα αρχίζει το πρόγραμμα.

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή:seleo.gr

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης