Την αδιαφορία των πάσης φύσεως ελληνικών Αρχών, κυρίως των δικαστικών, στιγμάτισε ο νέος μάρτυρας στην υπόθεση Noor1 που βρίσκεται στο Ντουμπάι και ο οποίος εμφανίστηκε στην εκπομπή «Δίκη της Δευτέρας» του Κυριάκου Θωμαΐδη, όπου συμμετείχε και ο δημοσιογράφος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος.

Πρόκειται για τον Βασίλη Γεωργιάδη, με τον οποίο ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος είχε ήδη συνομιλήσει τηλεφωνικά τα Χριστούγεννα του 2017. Τότε ο Βασίλης Γεωργιάδης είχε αποκαλύψει στη Ζούγκλα μία σειρά από γεγονότα και πρόσωπα για τη γνωστή υπόθεση με τους τρεις τόνους ηρωίνης που μεταφέρθηκαν από τον Περσικό Κόλπο στο λιμάνι της Ελευσίνας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ήδη ο μάρτυρας είχε προσκρούσει σε τοίχο αδιαφορίας έχοντας έρθει σε επαφή με την ελληνική πρεσβεία στο Ντουμπάι, τη Γενική Επιθεώρηση Δημοσίας Διοίκησης, το Σώμα Επιθεωρητών-Ελεγκτών, το Γραφείο Εισαγγελέως Εγκλημάτων Διαφθοράς, τη Διεύθυνση Οργανωμένου Εγκλήματος, το Πρωτοδικείο Πειραιώς, το Υπουργείο Επικρατείας, το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και το Υπουργείο Δικαιοσύνης.

Στην εκπομπή του Κυριάκου Θωμαΐδη ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος αναφέρθηκε λεπτομερώς σε αυτή τη πρώτη προ διετίας συνέντευξη του Βασίλη Γεωργιάδη στη Ζούγκλα και εξήγησε το πώς ακριβώς ο δημοσιογράφος λειτούργησε στην υπόθεση του Noor1 αλλά και τον τρόπο με τον οποίο ενημερώθηκε για κάθε πτυχή της υπόθεσης η τότε εισαγγελέας Πειραιά Ειρήνη Τζίβα.

Παρακολουθήστε πώς ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος περιγράφει την πρώτη επαφή του με τον μάρτυρα Βασίλη Γεωργιάδη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Παρακάτω ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, παρεμβαίνοντας στην εκπομπή, ρωτάει τον μάρτυρα εάν και κατά πόσο οι ποδοσφαιρικοί παράγοντες στους οποίους αναφέρεται εμπλέκονται σε διακίνηση ναρκωτικών.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

 

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος παρεμβαίνει εκ νέου στη συζήτηση περιγράφοντας πώς δόθηκαν τα στοιχεία στη Δικαιοσύνη και ενημερώθηκε για την υπόθεση η εισαγγελέας Πειραιά Ειρήνη Τζίβα.

Παρακολουθήστε το απόσπασμα της εκπομπής

 

Παρακολουθήστε τώρα το ξέσπασμα του μάρτυρα, ο οποίος εξηγεί γιατί τελικά κατέληξε να μιλήσει στον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο και στη Ζούγκλα, αφού πρώτα έπεσε στον τοίχο αδιαφορίας όλων των αρμόδιων ελληνικών Αρχών στις οποίες απευθύνθηκε.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης