Στη φυλακή και κάτω από τις αποδοκιμασίες των συγκεντρωμένων πολιτών, οδηγήθηκαν ένας 45χρονος που κατηγορείται για αποπλάνηση και ασέλγεια σε 12χρονη κοπέλα στα Γρεβενά, αλλά και η μητέρα της η οποία φέρεται ότι γνώριζε για τη σχέση αυτή.

Οι κατηγορούμενοι κρίθηκαν προφυλακιστέοι με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα και του ανακριτή. Ο 45χρονος βαρύνεται με την κατηγορία της γενετήσιας πράξης με ανήλικη που έχει συμπληρώσει το 12ο έτος και η μητέρα της για συνέργεια στην αποπλάνηση του κοριτσιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την ίδια στιγμή, κόσμος είχε μαζευτεί έξω από το δικαστικό μέγαρο Γρεβενών καθώς η κοινωνία των Γρεβενών συγκλονισμένη παρακολουθεί την εξέλιξη της υπόθεσης.

 

Δεκάδες οργισμένοι πολίτες παραλίγο να λιντσάρουν τους κατηγορούμενους. Οι αστυνομικοί που τους συνόδευαν χρειάστηκε να τους βάλουν άρον – άρον στο αυτοκίνητο για να αποφύγουν την οργή του κόσμου, ενώ ένας από τους πολίτες εξέφραζε τον φόβο ότι αυτό μπορεί να συμβεί και στα δικά του παιδιά. «Είμαστε μια κοινωνία που δεν δεχόμαστε με τίποτα αυτό που συνέβη. Δεν μπορεί μια μάνα να μπορεί να πασάρει το παιδί στον οποιοδήποτε», έλεγε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η υπόθεση, που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία, ήρθε στο φως της δημοσιότητας μετά από πληροφορίες που έδωσαν στην Αστυνομία, άτομα που έβλεπαν το τελευταίο διάστημα την περίεργη αυτή σχέση του 45χρονου με την οικογένεια της ανήλικης.

Υπενθυμίζεται πως ο 45χρονος, που είναι διαζευγμένος και πατέρας δύο παιδιών, συνελήφθη την προηγούμενη εβδομάδα, μετά από επιχείρηση της Αστυνομίας, μέσα στο σπίτι του, σε οικισμό στα περίχωρα της πόλης των Γρεβενών, την ώρα που βρισκόταν σ’ αυτό και η 12χρονη, η οποία ήταν ορφανή από πατέρα.

Η στιγμή που οι κατηγορούμενοι, βγαίνουν από τα δικαστήρια Γρεβενών και οδηγούνται στην φυλακή:

Πηγή: Kozanimedia,Grevenamedia

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης