Το είπαν και το έκαναν τα παιδιά του Φιλοζωικού Συλλόγου «Φίλοι Ζώων Ωραιοκάστρου», τα οποία και έδωσαν ένα διαφορετικό χρώμα στην περιοχή Αλώνια με τη διοργάνωση του 2ου αγώνα «Τρέχω με τον σκύλο μου».

Η διοργάνωση εξελίχτηκε σε μια μεγάλη συνάντηση συμπολιτών κάθε ηλικίας με «κοινό τόπο» την αγάπη τους για τους σκύλους, οι οποίοι πέρα από μια ευκαιρία να απολαύσουν τον περίπατό τους σε μια ηλιόλουστη ημέρα συμμετείχαν σε μια σειρά αγώνων μαζί με τα ζωάκια τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αγωνιστικό μέρος ξεκίνησε στις 10.00, ενώ οι συμμετέχοντες σκύλοι χωρίστηκαν σε κατηγορίες ανάλογα με το μέγεθός τους από τα μέλη του Φιλοζωικού Συλλόγου.

Η συμμετοχή στο «Τρέχω με τον σκύλο μου» ήταν αρκετά υψηλή χωρίς να παρατηρηθεί το παραμικρό πρόβλημα, καθώς όλα τα σκυλιά έδειξαν την καλύτερη συμπεριφορά τους και υπάκουσαν σε όλα τα παραγγέλματα που δόθηκαν από τους διοργανωτές.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το παρών έδωσαν και εκπρόσωποι αρκετών καταστημάτων και εταιρειών παροχής τροφών και άλλων ειδών για τα ζώα, οι οποίοι προσέφεραν λιχουδιές στα σκυλιά που έλαβαν μέρος, αλλά και πολλά δώρα στους νικητές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι πολλά μέλη του Φιλοζωικού Συλλόγου είχαν μαζί τους και πολλά αδέσποτα σκυλάκια που τα μάζεψαν από τον δρόμο και τα διέθεταν για υιοθεσία, ενώ υπήρξε και Bazaar με διάφορα είδη, όλα από προσφορές εθελοντών, τα έσοδα του οποίου καθώς και των συμμετοχών θα διατεθούν για στειρώσεις, περίθαλψη τραυματισμένων και άρρωστων αδέσποτων, εμβολιασμούς, φάρμακα, τροφές.

Πηγή: politesoraiokastrou.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης