Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο παραπέμπεται για να δικαστεί ένας ορθοπεδικός τεχνικός, με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ηρακλείου και με την κατηγορία αποπλάνησης παιδιού που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 έτη.

Σύμφωνα με την καταγγελία της οικογένειας 12χρονου κοριτσιού ο κατηγορούμενος κατά τη διάρκεια εξέτασης στο ιατρείο του, φέρεται να έβαλε το πέος του στο στόμα του κοριτσιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η 12χρονη, σύμφωνα πάντα με όσα υποστηρίζει η οικογένεια, είχε επισκεφθεί τον ορθοπεδικό τεχνικό για να της τοποθετήσει κηδεμόνες για τη διόρθωση της σκολίωσης και ο ίδιος της πρότεινε να υποβληθεί σε ηλεκτροθεραπεία.

Μάλιστα όπως περιέγραψε το κορίτσι στην αδερφή του στην οποία και εκμυστηρεύτηκε το περιστατικό, ο κατηγορούμενος της είχε περιγράψει όλη τη διαδικασία της εξέτασης με λεπτομέρειες λέγοντας της πως θα της κλείσει τα μάτια και στο στόμα της θα τοποθετήσει ένα φουσκωμένο γάντι για να αναπνέει καλύτερα.

Το 12χρονο κορίτσι κατά τη διάρκεια της εξέτασης αντιλήφθηκε πως ο κατηγορούμενος τοποθέτησε στο στόμα της το πέος του κάτι που εξομολογήθηκε αργότερα και στη μητέρα της, κι έτσι η οικογένεια υπέβαλλε παράσταση πολιτικής αγωγής κατά του κατηγορούμενου για την κακουργηματική πράξη της αποπλάνησης ανηλίκου κάτω των 14 ετών και πλέον αναμένεται η εκδίκαση της υπόθεσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κατηγορούμενος ορθοπεδικός τεχνικός αρνείται τις κατηγορίες σε βάρος του.

ΠΗΓΗ: flashnews.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης