Η ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε πως εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία ενός 43χρονου επιχειρηματόα από τη Ρόδο όπου βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας ο δράστης είναι ένας 46χρονος κάτοικος της περιοχής ο οποίος συνελήφθη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Ο συλληφθείς «έσπασε» υπό την πίεση των αστυνομικών και ομολόγησε πως πράγματι τραυμάτισε θανάσιμα με κυνηγετικό όπλο τον 43χρονο επιχειρηματία Ι.Μ. στη Ρόδο εντός του αυτοκινήτου του σε δασική περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Αταβύρου. Μάλιστα, υπέδειξε το ακριβές σημείο όπου διαπράχθηκε το ειδεχθές έγκλημα. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ασφάλεια Ρόδου και κατόπιν έρευνας στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κυνηγητικά όπλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αιτία της εγκληματικής ενέργειας όπως ο ίδιος δήλωσε είναι πως το θύμα αρνιόταν σθεναρά να του προμηθεύσει ναρκωτικά καθώς όπως έλεγε το θύμα ο 46χρονος δεν του είχε αποπληρώσει ποσότητες ναρκωτικών που είχε προμηθευτεί τις προηγούμενες ημέρες.

Στο ραντεβού που είχαν δώσει και στα πλαίσια της συζήτησής τους λογομάχησαν με αποτέλεσμα τον τραγικό επίλογο.Ο δράστης αφού τον πυροβόλησε τον άφησε να σβήσει και διέφυγε από το σημείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το «κουβάρι» του εγκλήματος άρχισε να ξετυλίγεται σταδιακά από την Τετάρτη καθώς στην αρχή ο 46χρονος δεν παραδεχόταν το έγκλημά του.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης