Συγγνώμη με έναν χρόνο καθυστέρηση για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 35χρονης Ιωάννας ζήτησε η 36χρονη γυναίκα που έχει κριθεί προφυλακιστέα από τον περασμένο Ιούνιο. Η 36χρονη Έφη, σύμφωνα με πληροφορίες, εμφανίστηκε στον ανακριτή και έδωσε συμπληρωματική απολογία, ομολογώντας για πρώτη φορά την πράξη της.

Η κατηγορούμενη φέρεται να υποστήριξε πως προέβη στην επίθεση σε βάρος της 35χρονης συγχωριανής της επειδή τη θεωρούσε υπεύθυνη για προσωπικό της ζήτημα. Αμέσως μετά τη συμπληρωματική της απολογία, η κατηγορούμενη οδηγήθηκε στις φυλακές, όπου κρατείται υπό καθεστώς προσωρινής κράτησης από τις 16 Ιουνίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι η νεαρή κατηγορούμενη ενώπιον του ανακριτή τον περασμένο Ιούνιο είχε κάνει χρήση του δικαιώματος της σιωπής. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε δήλωσή του, ο δικηγόρος της 36χρονης κ. Σάκης Κεχαγιόγλου, ανέφερε: 

«Η εντολέας μου απολογήθηκε σήμερα, Δευτέρα, 05.04.2021 και ώρα 10π.μ. κατόπιν σχετικού αιτήματός της ενώπιον της κ Ανακρίτριας του 17ου Τακτικού Τμήματος Αθηνών. Η κατηγορουμένη ανέλαβε την ευθύνη της πράξης της, ζήτησε με συντριβή, όπως είπε, συγγνώμη από το θύμα και την οικογένεια της – την οποία ελπίζει να αποδεχτούν- για τον πόνο και την οδύνη που προκάλεσε και τόνισε ότι δεν επεδίωκε σε καμία περίπτωση το θάνατό της. Χαρακτηριστικά δε είπε ότι θα ευχόταν να γύριζε το χρόνο πίσω και να μην είχε συμβεί απολύτως τίποτα από όσα συνέβησαν.

»Ως κίνητρο δε της εν λόγω πράξης της ανέφερε την εμμονή της με το θύμα, λόγω της εμπλοκής του, κατά δήλωσή της, σε ένα πολύ σημαντικό προσωπικό της θέμα, για το οποίο δε θέλησε να επεκταθεί περισσότερο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, διέψευσε κατηγορηματικά τα όσα στο παρελθόν έχουν αναφερθεί δημοσίως και από διάφορες πλευρές περί δήθεν απόπειράς της να συλλέξει πληροφορίες, ώστε να επιτεθεί εκ νέου στο θύμα, κατά το χρονικό διάστημα της νοσηλείας του».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης