Ολοκληρώθηκε με επιτυχία στην Ελλάδα, στις 27 Σεπτεμβρίου, το «Distinguished gentleman’s Ride». Ουσιαστικά πρόκειται για μία βόλτα κλασσικά ντυμένων μηχανόβιων σε πολλές χώρες του κόσμου. Το event έχει φιλανθρωπικό σκοπό.Οι δικυκλιστές βολτάρουν, βάζοντας ένα λιθαράκι στην έρευνα κατά του καρκίνου του προστάτη και προωθώντας το μήνυμα αυτό διαμέσου αυτής της εκδήλωσης, με το συγκεκριμένο dress code και τη συγκέντρωση τόσων ιδιαίτερων μοτοσυκλετών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

To DGR (distinguished gentleman’s Ride) γεννήθηκε στο Brown Fox του Περθ της Δυτικής Αυστραλίας το 2012. Την πρώτη χρονιά στην Ελλάδα, συμμετείχαν στην κυριολεξία μία «χούφτα» μηχανές. Με την πάροδο όμως του χρόνου όμως αυξήθηκαν οι συμμετοχές και σήμερα πολλοί είναι αυτοί που είναι πιστοί στην café racer σκηνή της πόλης, κάτι που έχει συγκινήσει ιδιαιτέρως τους διοργανωτές.

Η μηχανοκίνητη πορεία πραγματοποιήθηκε σε πολλές χώρες του κόσμου και σε τρία σημεία στην Ελλάδα.Στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και στην Πάτρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο συγκεκριμένα η διαδρομή της Αθήνας διήρκησε περίπου 40΄ και είναι απόλυτα ασφαλής και κλασσική για όποιον οδηγεί μηχανή.

Η διαδρομή φέτος άρχισε από τη Βάρκιζα.Στη συνέχεια,οι «κουστουμάτοι» μηχανόβιοι κατευθύνθηκαν προς το Σούνιο, από την παραλιακή.

Η διαδρομή τερμάτισε στα αρχαία, με ένα καφεδάκι για να γνωριστούν μεταξύ τους οι συμμετέχοντες.

Πηγή φωτογραφιών: Facebook, esthetic,Distinguished gentleman’s Ride,B/S/O 
Επιμέλεια: Xρήστος Μαζάνης 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης