Με αντιφάσεις, αλλά και με μια διαφορετική περιγραφή από εκείνη που είχε δώσει στην πρώτη του απολογία στον Πειραιά για όσα έγιναν το βράδυ της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, ο Γιώργος Ρουπακιάς επιχείρησε σήμερα να αποδώσει τα πάντα στον «φόβο, την ταραχή του και την κακιά στιγμή», αρνούμενος τη συμμετοχή του σε εγκληματική οργάνωση.

Επέμεινε πως η σχέση του με τη Χρυσή Αυγή ήταν «χαλαρή» και ότι δεν ανήκε στον πενταμελή πυρήνα της οργάνωσης στη Νίκαια. Όσο για τη δολοφονία Φύσσα, για πρώτη φορά μίλησε για κινητοποίηση μελών της οργάνωσης, επειδή, όπως ισχυρίστηκε «την πέσανε σε κάποιον δικό μας στο Κερατσίνι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σήμερα μάλιστα, υποστήριξε πως εκείνο το βράδυ έβλεπε τηλεόραση στο σπίτι του, ενώ απολογούμενος ενώπιον της ανακρίτριας Πειραιά είχε πει πως βρισκόταν σε άλλη καφετέρια, όταν δέχτηκε τηλεφώνημα από τον απόστρατο Γ. Δήμου «χωρίς λόγο». Ενώπιον όμως των ανακριτών σήμερα, παραδέχτηκε ότι με το τηλεφώνημα αυτό τον καλούσε ο απόστρατος να πάει στην οργάνωση, κάτι που έκανε όπως και άλλα μέλη της οργάνωσης.

Περιγράφει μάλιστα, εντελώς διαφορετικά τόσο τα γεγονότα που προηγήθηκαν της δολοφονίας του 34χρονου μουσικού, όσο εκείνα που ακολούθησαν με τις πολλές κλήσεις από το κινητό του τηλέφωνο. Υποστηρίζει παράλληλα, πως ο ίδιος έκανε τα τηλεφωνήματα αυτά από το Αστυνομικό Τμήμα όπου κρατείτο μαζί με φίλους του Π. Φύσσα που είχαν προσαχθεί, ενώ αίσθηση προκάλεσε η αναφορά του πως οι αστυνομικοί τον άφησαν να ανέβει στον 3ο όροφο, μόνο του χωρίς απολύτως καμία συνοδεία!

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε ολόκληρη την απολογία του Γιώργου Ρουπακιά

Διαβάστε επίσης Προφυλακιστέος ο Ρουπακιάς, Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2013, 15:10

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Απολογείται ο Ρουπακιάς, Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 15 Οκτωβρίου 2013, 09:32

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης