Από τις 19.00 σήμερα το απόγευμα έως τις 07.00 το πρωί της Τετάρτης θα αποκλειστεί ο κλάδος του κόμβου του Ρίου που εξυπηρετεί την κατεύθυνση από Γέφυρα προς Αθήνα και η κυκλοφορία θα εξυπηρετείται μέσω του κλάδου του κόμβου του Ρίου προς τον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου-Πατρών με κατεύθυνση προς Πάτρα, θα συνεχίζει προς την πόλη της Πάτρας και αμέσως θα εξέρχεται προς τη σηματοδοτούμενη διασταύρωση με την κάθετη οδό Διοδώρου, όπου και θα αναστρέφει στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση προς Αθήνα.

Οι υπόλοιπες κινήσεις που εξυπηρετεί ο κόμβος του Ρίου καθώς και η κυκλοφορία επί του αυτοκινητοδρόμου και στις δύο κατευθύνσεις δεν επηρεάζεται και θα λειτουργεί κανονικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών ή άλλου κωλύματος οι εργασίες θα εκτελεστούν είτε την Τετάρτη 11.10.2017 είτε την Πέμπτη 12.10.2017 κατά το αντίστοιχο χρονικό διάστημα.

Οι ρυθμίσεις είναι απαραίτητες προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες ασφαλτικών από τον αρμόδιο Κατασκευαστή (J&P AVAX, μέλος της Κ/Ξ Άπιον Κλέος).

Η Ολυμπία Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική εργοταξιακή σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την εν λόγω περιοχή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΗΓΗ: tempo24.news

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης