Αν μια κατηγορία οχημάτων «τραβάει την ανηφόρα», τόσο κυριολεκτικά όσο και σε πωλήσεις, τότε αυτή είναι σίγουρα η κατηγορία των SUV, PICKUP και Off – Road αυτοκινήτων. Η ελληνική αγορά τα έχει λατρέψει, καθώς εξασφαλίζουν άνεση στην πόλη και ευχέρεια μετακίνησης σε εκτός δρόμου διαδρομές.

Μικρά, μεσαία και μεγάλα SUV, με ή χωρίς σύστημα τετρακίνησης, γίνονται όλο και περισσότερο ο αγαπημένος σύντροφος του σύγχρονου Έλληνα στην πόλη, στην ύπαιθρο, στην παραλία ή στο βουνό. Σίγουρα δεν πρόκειται για μια παροδική μόδα. Τα SUV ήρθαν για να μείνουν!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα σύγχρονα διπλοκάμπινα pickup, από την άλλη, μπορούν να σταθούν το ίδιο καλά στα αλώνια και στα σαλόνια! Το pickup δεν είναι μόνο το αγαπημένο αυτοκίνητο του σύγχρονου αγρότη αλλά και του χομπίστα που θέλει ένα όχημα ικανό να μεταφέρει την παρέα του και τον εξοπλισμό του.

Τα καθαρόαιμα Off Road οχήματα της αγοράς έχουν, τέλος, αυτά τα μοναδικά χαρακτηριστικά που μπορούν πραγματικά να σε «ξελασπώσουν», με τετρακίνηση και απεριόριστες δυνατότητες στις εκτός δρόμου διαδρομές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο coremag.gr!

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης