Το Υπουργείο Εργασίας εξέδωσε απόφαση με την οποία προβλέπεται η χορήγηση από τον ΟΑΕΔ εφάπαξ οικονομικής ενίσχυσης ύψους 1.000 ευρώ ανά άνεργο της επιχείρησης με την επωνυμία «ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΛΑΡΙΣΑ ΑΒΕΕ».

Το εν λόγω επίδομα, σύμφωνα με την απόφαση, θα λάβουν όσοι πληρούν τις προϋποθέσεις για επίδομα ανεργίας, καθώς και κάθε μισθωτός της ως άνω επιχείρησης που μέχρι τη δημοσίευση της παρούσας έχει ασκήσει το δικαίωμα επίσχεσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η καταβολή της οικονομικής ενίσχυσης θα γίνει μετά την προσκόμιση καταλόγου από το σωματείο των εργαζομένων και σχετικού ελέγχου από τις υπηρεσίες του ΟΑΕΔ, βάσει του οποίου θα προκύπτει η εργασιακή σχέση με την επιχείρηση και η τυχόν άσκηση του δικαιώματος επίσχεσης εργασίας εκ μέρους του εργαζομένου, στον οποίο θα αναγράφονται τα εξής στοιχεία:

α) το ονοματεπώνυμο, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο κάθε δικαιούχου
β) ο αριθμός της αστυνομικής του ταυτότητας ή ο αριθμός διαβατηρίου προκειμένου περί αλλοδαπών
γ) ο αριθμός μητρώου κοινωνικής του ασφάλισης (ΑΜΚΑ)
δ) ο αριθμός του φορολογικού του μητρώου (ΑΦΜ)
ε) ο αριθμός του ατομικού ή κοινού τραπεζικού λογαριασμού του (με πρώτο όνομα του δικαιούχου της ως άνω οικονομικής ενίσχυσης), καθώς και του Διεθνούς Αριθμού Τραπεζικού Λογαριασμού του (ΙΒΑΝ). Δικαιούχοι της οικονομικής ενίσχυσης οι οποίοι δεν έχουν συμπεριληφθεί στον κατάλογο δικαιούνται να υποβάλουν σχετική αίτηση θεραπείας στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΑΕΔ.

ΠΗΓΗ: aftodioikisi.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης