Στην οδό Σοφοκλέους χτυπημένος από διερχόμενο φορτηγό άφησε την τελευταία του πνοή πριν από πέντε ημέρες ο Σωκράτης, όπως φώναζαν οι Αθηναίοι τον αγαπημένο σκύλο που ζούσε στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Ο Σωκράτης τα βράδια έβρισκε καταφύγιο στην πλατεία Κοτζιά και τη μέρα περιφερόταν στην Ερμού, την πλατεία Συντάγματος, στη Σοφοκλέους και στους πέριξ δρόμους. Έμοιαζε με εξημερωμένο λιοντάρι και ήταν ένα από τα σύμβολα της πόλης. Το πρωί της περασμένης Παρασκευής, όμως, υπάλληλος του Δήμου Αθηναίων τον βρήκε νεκρό λίγο μετά το συμβάν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο οδηγός του οχήματος που χτύπησε και σκότωσε τον σκύλο αναζητείται. Όποιος είδε ή γνωρίζει κάτι καλείται να στείλει μήνυμα στην ιστοσελίδα forgottenstrays.gr ή να καλέσει στον αριθμό 6989518569.

Όπως αναφέρει ο σύλλογος forgottenstrays, το ζώο, μετά τον τραυματισμό του, μεταφέρθηκε με βαν του Δήμου Αθηναίων στο ΔΙΚΕΠΑΖ, πάλεψε για τη ζωή του, αλλά δεν τα κατάφερε.

«Ήταν ένα από τα σύμβολα της πόλης και του χρωστάμε να βρούμε τον οδηγό του φορτηγού» δήλωσε  στο zoosos.gr η Σεραφίνα Αβραμίδου, δημοτική σύμβουλος εντεταλμένη για τα αδέσποτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

Παρακαλώ κοινοποιήστε παντου ψάχνουμε μάρτυρες για το απάνθρωπο περιστατικό Την Παρασκευή 20/11 και ωρα 7 με 7.30 το…

Δημοσιεύτηκε από ForgottenStrays.gr στις Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2020

.

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης