Ο σκυλάκος που μαχαιρώθηκε στη Νίκαια και συγκλόνισε το πανελλήνιο τα κατάφερε και επιστρέφει στον ιδιοκτήτη του! Όπως περιγράφει στον ΑΡΤ FM και τον Λάζο Μαντικό ο πρόεδρος του Διαδημοτικού Κέντρου Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων (ΔΙ.ΚΕ.Π.Α.Ζ), Γρηγόρης Γουρδομιχάλης, ο Έκτορας συνάντησε τον ιδιοκτήτη του και ξέσπασε σε κλάμματα. 

Αν και δεν ήταν τσιπαρισμένος δηλώνει, όταν αντίκρισε το αφεντικό του κατάλαβαν όλοι ότι δεν υπάρχει καμία αμφιβολία στο αν είναι ο κηδεμόνας του. Χαρακτηριστική μάλιστα είναι η καταγγελία που έκανε ο πρόεδρος ΔΙΚΕΠΑΖ στην εκπομπή για τα ελάχιστα ποσά που δαπανούν οι δήμοι για τα αδέσποτα ζώα, ενώ με γραπτό μήνυμα ο Υφυπουργός εσωτερικών Θοδωρής Λιβάνιος ενημέρωσε για τα χρηματικά ποσά που έχουν δοθεί από το Υπουργείο στους Δήμους για τα αδέσποτα ζώα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, άλλη μια ιστορία κακοποίησης ζώου από τις πολλές που δεν έχουν γίνει γνωστές, καταθέτει η Έλενα Σωτηροπούλου, ιδιοκτήτρια του Spine. Ενός σκύλου που κακοποιήθηκε στη Μάνδρα με αποτέλεσμα να έχει πρόβλημα στα άκρα του. Τον υιοθέτησε και με πολλή υπομονή, επιμονή και αγάπη κατάφεραν να τον κάνουν να σταθεί ξανά στα πόδια του ! 

Να υπενθυμίσουμε ότι η δίκη για την κακοποίηση του σκύλου στη Νίκαια αναβλήθηκε για τις 23 Οκτωβρίου και πήρε και άλλη αναβολή για 6 Νοεμβρίου. Κατηγορούνται δυο άντρες.

Δείτε στο βίντεο όσα συνέβησαν έξω από το δικαστήριο, όπου συγκεντρώθηκαν φιλόζωοι ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία του δράστη:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Ακούστε παρακάτω το απόσπασμα της εκπομπής: 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης