Μεγάλα ερωτήματα εγείρει η απόφαση της διοίκησης του ΣΕΦ να προχωρήσει σε «έξωση» της ΕΟΠΕ και σε παραχώρηση του Ολυμπιακού προπονητηρίου beach volley σε ιδιώτες.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση της ΕΟΠΕ για το θέμα, αλλά όλοι έχουν πληροφορηθεί ότι η διαχείριση του γηπέδου beach volley έχει πλέον περάσει στα χέρια ιδιωτών και μάλιστα απευθείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η διοίκηση του ΣΕΦ είναι και αυτή που άλλαξε τις κλειδαριές του γηπέδου και των γραφείων της ΕΟΠΕ, με αποτέλεσμα αθλητές και εργαζόμενοι να μην μπορούν να εισέλθουν. Ο λόγος; Η δυσχέρεια του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας να αντεπεξέλθει οικονομικά στη συντήρηση του Ολυμπιακού Προπονητηρίου.

Όπως διαβάζουμε στο volleynews.gr, οι νέοι ιδιοκτήτες, οι οποίοι ακόμη δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα, διαθέτουν δωρεάν στην ΕΟΠΕ πρωινές ώρες για τις εθνικές ομάδες (θα τους επιτρέπουν με λίγα λόγια την είσοδο στο μέχρι πρότινος σπίτι τους), ωστόσο, όπως γίνεται αντιληπτό, η είσοδος από εδώ και στο εξής δεν θα είναι ελεύθερη γα όλους τους υπολοίπους.

Το ζήτημα έχει και νομικές αλλά και πολιτικές προεκτάσεις, αφού οι ιδιώτες που δραστηριοποιούνται στον χώρο του αθλήματος ετοιμάζουν ομαδική καταγγελία στη Γ.Γ.Α. και ταυτόχρονες προσφυγές κατά της απόφασης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κι αυτό γιατί η διοίκηση του ΣΕΦ δεν προχώρησε ούτε σε διαγωνισμό, ούτε δημοσιοποίησε οποιαδήποτε πληροφορία στο πρόγραμμα Δι@υγεια, όπως οφείλουν οι φορείς που ανήκουν στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης