Για τις τελευταίες αποκαλύψεις που αφορούν τον έναν εκ των δύο δολοφόνων της κόρης του μίλησε ο πατέρας της άτυχης Ελένης. «Κατασπάραζαν σαν λύκοι τα κοριτσόπουλα» τόνισε μετά τις φρικιαστικές αποκαλύψεις για τη δράση του 20χρονου κατηγορούμενου, που λίγες ημέρες μετά τη δολοφονία της 21χρονης, βίασε μια 19χρονη με ειδικές ανάγκες. Ο Γ. Τοπαλούδης με την κόρη του Ελένη

Ο Γιάννης Τοπαλούδης, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό δήλωσε πως ο ίδιος είχε προτρέψει κόσμο στη Ρόδο να μιλήσει και να προχωρήσει σε καταγγελίες μετά τη δολοφονία της κόρης του, κατ’ αρχάς επειδή γνώριζε τον χαρακτήρα της Ελένης και με αφορμή διάφορες αποκαλύψεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σχετικά με τις κινήσεις του λευκού φορτηγού, με το οποίο οι δύο κατηγορούμενοι μετέφεραν τη φοιτήτρια στο εξοχικό στη Λίνδο. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μεταξύ άλλων ο πατέρας της άτυχης φοιτήτριας, που βρέθηκε νεκρή σε θαλάσσια περιοχή του νησιού όπου σπούδαζε, χαρακτήρισε λυπηρό το γεγονός πως δεν διαψεύστηκε, και τόνισε πως πέρα από τους δύο δράστες, κατά την πεποίθησή του, υπάρχουν και άλλοι συνένοχοι και θα πρέπει να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη. Πατέρας Ελένης: «Κατασπάραζαν σαν λύκοι τα κοριτσόπουλα»

«Αν αυτό το άτομο έκανε, ό,τι έκανε δυο μέρες αφού είχε δολοφονήσει την κορούλα μας, με τέτοιο αποτρόπαιο τρόπο, σε ένα κοριτσόπουλο με ειδικές ανάγκες, φανταστείτε τι άλλο έχει κάνει όλα αυτά τα χρόνια, σε τόσα κορίτσια που σπούδαζαν ή εργάζονταν ή είναι κάτοικοι της Ρόδου. Σαν λύκοι κατασπάραζαν αυτά τα κοριτσόπουλα. Δεν είναι θέμα δικαίωσης. Είναι θέμα δικαίωσης της ψυχούλας της κόρης μου και όλων αυτών των κοριτσιών που υπέστησαν βιασμούς, εκβιασμούς, και της ελληνικής κοινωνίας και κυρίως των ίδιων των κατοίκων της Ρόδου που από την πρώτη στιγμή μας συμπαραστάθηκαν» είπε και εξήγησε «είναι πολύ σημαντικό, για να σπάσει αυτό το απόστημα κάποιων αλητοπαρεών, να μιλήσουν οι γονείς και τα ίδια τα παιδιά που έχουν υποστεί οτιδήποτε, χωρίς να φοβούνται. Όσοι γνωρίζουν πρέπει να μιλήσουν».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημειώνεται πως σήμερα, Παρασκευή, η αστυνομία με επίσημη ανακοίνωσή της αποκάλυψε πως ο 20χρονος αλβανικής καταγωγής μαζί με έναν 23χρονο Ρομά (που έχει συλληφθεί) λίγες μόνο ημέρες μετά τη δολοφονία της Ελένης κατηγορούνται ότι βίασαν κοπέλα με ειδικές ανάγκες στην περιοχή του Ενυδρείου της Ρόδου.

O 20χρονος κρατείται στις φυλακές Γρεβενών, όπου βρίσκεται και ο ελληνικής καταγωγής συγκατηγορούμενός του.

Διαβάστε επίσης: Νέα φρίκη στη Ρόδο

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης