Πλατεία Γεωργίου και Παράρτημα του Πανεπιστημίου θα αποτελέσουν το επίκεντρο των αντιδράσεων ενάντια στην επίσκεψη του αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα στην Αθήνα σήμερα (Τρίτη) και αύριο (Τετάρτη).

Την αυλαία των κινητοποιήσεων ανοίγουν στις 6.00 το απόγευμα με σημείο συγκέντρωσης το παράρτημα του Πανεπιστημίου, στην οδό Κορίνθου, συλλογικότητες, μέλη της αναρχικής ομάδας «Δυσήνιος Ίππος», μέλη φοιτητικών συλλόγων και της Λαϊκής Ενότητας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μισή ώρα αργότερα στην πλατεία Γεωργίου συνδικάτα εργαζομένων, η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και την Ειρήνη – Επιτροπή Ειρήνης Αχαΐας, διοργανώνουν με σύνθημα «Ανεπιθύμητος ο Ομπάμα στην Ελλάδα» συγκέντρωση και πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Αχαϊκής πρωτεύουσας.

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας

Με φόντο την άφιξη του Αμερικανού προέδρου αύριο στην Αθήνα και σε επίπεδο ζώνης ευθύνης περιφερειακής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδος η αστυνομία στα αστικά κέντρα έχει λάβει δρακόντεια μετρά ασφαλείας, υπό το φόβο της ύπαρξης έντασης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε επίπεδο αστυνομικής διεύθυνσης Αχαΐας το σύνολο σχεδόν των αστυνομικών δυνάμεων θα είναι σε επιφυλακή ενώ ανάλογη ετοιμότητα υπάρχει σε άλλες πόλεις της Δυτικής Ελλάδας.

ΠΗΓΗ: patrastimes.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης