Ο μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κερνάει καφέ όσους μαθητές εκκλησιαστούν

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2019, 19:24
Ο μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κερνάει καφέ όσους μαθητές εκκλησιαστούν
Με έναν πρωτότυπο τρόπο ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως, Άνθιμος με αφορμή τον εορτασμό των Τριών Ιεραρχών, καλεί τους μαθητές να εκκλησιαστούν, δίνοντάς τους ως κίνητρο έναν δωρεάν καφέ στις καφετέριες της πόλης

Με βίντεο το οποίο δημοσίευσε στο διαδίκτυο, ο μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κάλεσε «παλικάρια και κοπελιές, μαθητές και μαθήτριες των σχολείων της Αλεξανδρούπολης», να πάνε στους ιερούς ναούς και να εκκλησιαστούν.

«Η Εκκλησία μας αύριο γιορτάζει τους Τρεις Ιεράρχες. Λοιπόν ακούστε με: Σηκωθείτε αύριο πρωί πρωί, πιο πρωί από ό,τι συνήθως. Ελάτε στην Εκκλησία να λειτουργηθείτε, για να σας φωτίσει ο Θεός, να ανοίξει δρόμους στη ζωή σας και για να μην κόψετε εσείς αυτή την παράδοση που είναι τόσο βαθιά και κρατάει 200 χρόνια», αναφέρει.

O Μητροπολίτης Άνθιμος, ενημερώνει τα παιδιά πως στο τέλος της λειτουργίας θα τους δοθούν κάρτες, τις οποίες θα μπορούν να δώσουν στις καφετέριες που θα πάνε, για να μην χρειαστεί να πληρώσουν τον καφέ τους.

«Όσοι είστε μέσα (στους ναούς), θα σας δώσουν οι ιερείς από και ειδική κάρτα δική μου, να πάτε σε όποια καφετέρια της πόλης θέλετε και να πιείτε τον καφέ σας δωρεάν, χωρίς να πληρώσετε. Οι καταστηματάρχες γνωρίζουν. Θα τις φέρουν σε μένα και θα τις πληρώσω εγώ. Έτσι, ένα κέρασμα, στην υγειά σας!».

«Αυτό το story θα είναι το καλύτερο στο Instagram! Ένας καφές κερασμένος για σας, για την αυριανή γιορτή σας», υπογραμμίζει ο μητροπολίτης.Πηγή: thestival.gr, Video: ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2019, 19:24