Ο μικρός Ταξιάρχης αναχώρησε εσπευσμένα για ιδιωτική κλινική των Αθηνών όπου θα υποβληθεί σε υπατεκτομή (θα του αφαιρέσουν μέρος του συκωτιού) καθώς για δεύτερη φορά στη σύντομη ζωούλα του εμφανίζονται αλλοιώσεις στο ήπαρ και πρέπει η οικογένειά του να προλάβει το χειρότερο σενάριο, να καταστραφεί ολοσχερώς το συκώτι του παιδιού και να αναγκαστεί σε αναζήτηση δότη ήπατος!

Λόγω της περίπτωσης (δεύτερο χειρουργείο) δεν αναλαμβάνει άμεσα δημόσιο νοσοκομείο και έτσι η οικογένεια κάνει έκκληση σε όποιον μπορεί να βοηθήσει ώστε να πληρωθεί το χειρουργείο του παιδιού και να μην χαθεί και άλλος πολύτιμος χρόνος… 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι γονείς του μικρούλη αδυνατούν να καλύψουν το ποσό αυτό καθώς προέκυψε τόσο ξαφνικά η ανάγκη για νέο χειρουργείο και από την εργασία τους (αγροτικές εργασίες) ίσα ίσα καλύπτουν τα έξοδα τους ως 5μελης οικογένεια!

Ο Ταξιάρχης αν και μόλις 9 χρόνων παλεύει από πολύ μικρό μωράκι εξαιτίας πολύ σοβαρών προβλημάτων υγείας ορμονικών αλλά κυρίως του συκωτιού του! Έχει υποβληθεί ήδη μια φορά σε ηπατεκτομή και η τομή-παράσημο από την μια άκρη της κοιλίτσας του ως την άλλη αποδεικνύει ποσό δυνατός μαχητής είναι και τη δίψα για ζωή που έχει!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για ακόμη μια φορά θέλει να παλέψει και να βγει νικητής, να επιστρέψει στους φίλους και τα παιχνίδια του! Χρειάζεται όμως την στήριξη μας για να τα καταφέρει και να γίνει το χειρουργείο!

Μέσω της γνωστής οργάνωσης «Παιδική Χαρά» γίνεται έκκληση για οικονομική βοήθεια.

Δείτε την σχετική ανάρτηση εδώ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης