Τρύπα στον κήπο μιας μονοκατοικίας στη Νίκαια προκάλεσε ο μετροπόντικας που κατασκευάζει τη σήραγγα της επέκτασης του μετρό προς τον Πειραιά.

Από τη μία στιγμή στην άλλη μία οικογένεια βρέθηκε «αγκαλιά» με τον μετροπόντικα, καθώς το μηχάνημα διάνοιξης της σήραγγας τρύπησε την αυλή του σπιτιού της, 130 μέτρα μετά τον σταθμό της Νίκαιας στην διαδρομή προς Μανιάτικα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό που προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στους ιδιοκτήτες, συνέβη όταν κατά την υπόγεια διαδρομή του, το ΤΒΜ έξυσε τον πάτο ενός πηγαδιού, με αποτέλεσμα να χυθούν στην κεφαλή του μετροπόντικα όλα τα μπάζα και να προκληθεί ένα κενό στην επιφάνεια του εδάφους (στο περίγραμμα του πηγαδιού) που συμπτωματικά ήταν στον αίθριο χώρο του σπιτιού.

Αμέσως, ειδοποιήθηκε η αστυνομία και η Αττικό Μετρό, η οποία ξεκίνησε το μπάζωμα του πηγαδιού με σκυρόδεμα, προκειμένου να αποκατασταθεί η ζημία που προκλήθηκε.

Από την εταιρεία υποστηρίζουν ότι το συγκεκριμένο πηγάδι από την στιγμή που ήταν μπαζωμένο δεν θα μπορούσε να είναι χαρτογραφημένο, ώστε ο εργολάβος να αποφύγει την ζημιά που προκάλεσε.

Δείτε εικόνες:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης