Την Τετάρτη 21 Απριλίου 2021 προβλέπονται τοπικές βροχές ή καταιγίδες στην Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη και πιθανόν στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου, ενώ στην υπόλοιπη χώρα αναμένεται ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις αυξημένες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες, με πιθανότητα τοπικών όμβρων ή μεμονωμένων καταιγίδων στα βόρεια και κεντρικά κυρίως ορεινά ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 20 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από 2 έως 17 βαθμούς), 7 έως 20 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα (στη Θεσσαλία τοπικά έως τους 22 βαθμούς), 6 έως 19 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από 3 έως 16 βαθμούς), 10 έως 19 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, 9 έως 20 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο και Κεντρικό Αιγαίο από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ, όπου βαθμιαία θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς με την ίδια ένταση, ενώ στο Νότιο Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και στον Κορινθιακό Κόλπο από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ.

Ο καιρός στην Αττική

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, τοπικά αυξημένες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες κυρίως στα βόρεια του νομού περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ, όπου βαθμιαία θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς με την ίδια ένταση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

Ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις αυξημένες τις θερμές ώρες της ημέρας κυρίως στα γύρω ορεινά περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης