Νεφώσεις από το μεσημέρι αναμένονται το Σάββατο 10 Απριλίου 2021. Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας. Άνεμοι έως 6 μποφόρ στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο.

Πιο αναλυτικά, αρχικά αναμένεται ηλιοφάνεια όμως από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν νεφώσεις στα ηπειρωτικά και στη συνέχεια στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -3 έως 14 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 0 έως 15, στη Θεσσαλία από 1 έως 18, στην Ανατολική Στερεά και Πελοπόννησο από 1 έως 15, στην Ήπειρο από 1 έως 17, στη Δυτική Στερεά από 3 έως 16, στη Δυτική Πελοπόννησο από 5 έως 17, στα νησιά του Ιονίου από 3 έως 15, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 3 έως 14, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου από 5 έως 15, στις Κυκλάδες και στα Δωδεκάνησα από 8 έως 15 και στην Κρήτη από 4 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό και στις Σποράδες θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ, από το απόγευμα όμως θα γίνουν νοτιοανατολικοί ίδιας έντασης. Στο υπόλοιπο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ και στα νοτιοανατολικά 4 έως 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ.

Ο καιρός στην Αττική

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια και μόνο το μεσημέρι και απόγευμα θα αναπτυχθούν νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 6 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται αρχικά ηλιοφάνεια, από το μεσημέρι όμως θα αναπτυχθούν νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 7 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης