Την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020 αναμένονται νεφώσεις κατά τόπους και κατά περιόδους αυξημένες, Τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν στα βορειοδυτικά τμήματα της χώρας, στην Ανατολική Μακεδονία και στη Θράκης, ενώ λίγες πρόσκαιρες και ασθενείς βροχές δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν και σε άλλες περιοχές. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι περιορισμένη και θα σχηματιστούν τοπικά πυκνές ομίχλες. Οι ατμοσφαιρικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης από την Αφρική.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 1 έως 14 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 2 έως 16, στην Ήπειρο από 6 έως 17 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 2 έως 18, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 8 έως 19 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 12 έως 18 και στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 11 με 18 βαθμούς Κελσίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι άνεμοι θα πνέουν παντού από νότιες διευθύνσεις με τις εντάσεις τους στο Αιγαίο να φτάνουν τα 6 και τοπικά 7 μποφόρ και στο Ιόνιο τα 6-7 και πρόσκαιρα τοπικά στα βόρεια πελάγη τα 8 μποφόρ.

Ο καιρός στην Αττική

Στην Αττική αναμένονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις με μικρή πιθανότητα πρόσκαιρης ασθενούς βροχής. Σχετικά αυξημένες θα είναι οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι με εντάσεις 4-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 17 βαθμούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις, ενώ ελαφρώς αυξημένες θα είναι οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 8 έως 16 βαθμούς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης