Την Κυριακή 19 Ιουλίου 2020 προβλέπεται ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις στα βόρεια και βαθμιαία στα κεντριά ορεινά, αυξημένες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες, με τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά κυρίως της Δυτικής Μακεδονίας.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 33 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από 15 έως 28 βαθμούς), 18 έως 32 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα (στη Θεσσαλία έως τους 34 βαθμούς), 17 έως 30 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στη Νοτιοδυτική Πελοπόννησο έως τους 33 βαθμούς), 20 έως 32 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, 20 έως 33 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες-βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ.

Ο καιρός στην Αττική

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις τις θερμές ώρες της ημέρας στα βόρεια τμήματα περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 32 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια και τα παραθαλάσσια θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς και στα ανατολικά τις πρωινές ώρες μέτριοι 4-5 μποφόρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και πρόσκαιρα τις θερμές ώρες από νοτιοανατολικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης