Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, αυξημένες στα δυτικά, όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές, και περιορισμένη ορατότητα τις πρώτες πρωινές και νυχτερινές ώρες κυρίως στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά, περιμένουμε σήμερα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 19 βαθμούς στη βόρεια Ελλάδα, από 12 έως 22 βαθμούς στην κεντρική και νότια Ελλάδα, από 12 έως 20 βαθμούς στη δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από 6 έως 17 βαθμούς Κελσίου), από 15 έως 21 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, από 14 έως 21 βαθμούς στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο γενικά από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, με εξαίρεση το νοτιοανατολικό Αιγαίο, όπου θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από νοτιοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ.

Ο καιρός στην Αττική

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις τις πρωινές ώρες και αυξημένη υγρασία, με αποτέλεσμα την κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις νυχτερινές και πρώτες πρωινές ώρες, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 22 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις και περιορισμένη ορατότητα τις βραδινές και πρώτες πρωινές ώρες περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις, ασθενείς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης