Λίγες νεφώσεις, πυκνότερες στη δυτική Ελλάδα, στο ανατολικό Αιγαίο και στη Θράκη, με λίγες τοπικές βροχές στην Ήπειρο και στο βόρειο Ιόνιο και ενδεχομένως πρόσκαιρα στη Θράκη και στη δυτική Στερεά, περιμένουμε σήμερα, Τετάρτη. Σχετικά αυξημένες θα είναι οι συγκεντρώσεις σκόνης στη νότια Ελλάδα και στο Αιγαίο και από τις απογευματινές ώρες στη δυτική Ελλάδα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη δυτική Μακεδονία από 2 έως 20 βαθμούς, στη βόρεια Ελλάδα από 6 έως 22, στην Ήπειρο από 10 έως 22 βαθμούς, στην κεντρική Ελλάδα από 6 έως 23 βαθμούς, στη δυτική και νότια Ελλάδα από 15 έως 22, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 10 έως 25 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 15 έως 23 βαθμούς, και στα νησιά του Αιγαίου από 15 έως 25, αλλά στην Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά τους 27 βαθμούς Κελσίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι άνεμοι τόσο στο Αιγαίο όσο και στο Ιόνιο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις έως 5 μποφόρ και τοπικά κατά περιόδους έως 6 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε τοπικές νεφώσεις, πυκνότερες το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι, 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην πόλη της Αθήνας από 17 έως 23 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε λίγες νεφώσεις και περιορισμένη ορατότητα νωρίς το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί έως νοτιοανατολικοί με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 12 έως 20 βαθμούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης