Ο καιρός σήμερα

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019, 05:30
Ο καιρός σήμερα

Λίγες νεφώσεις, οι οποίες βαθμιαία θα πυκνώσουν, με τοπικές βροχές μετά το απόγευμα στα βόρεια τμήματα, περιμένουμε σήμερα, Μεγάλη Δευτέρα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 19 βαθμούς στη βόρεια Ελλάδα, από 9 έως 20 βαθμούς στην κεντρική και νότια Ελλάδα, από 6 έως 22 βαθμούς στη δυτική Ελλάδα, από 13 έως 18 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, από 12 έως 18 βαθμούς στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και έως τους 20 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο βόρειο Αιγαίο από νοτιοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς και στο βορειοδυτικό Αιγαίο μέτριοι 4-5 μποφόρ, ενώ στο υπόλοιπο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, με εξαίρεση το νοτιοδυτικό Αιγαίο, όπου θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές-νοτιοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι 5 μποφόρ και αργότερα ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ.

Αραιές νεφώσεις, βαθμιαία πυκνότερες, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 18 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Λίγες νεφώσεις, οι οποίες βαθμιαία θα πυκνώσουν, με πιθανότητα τοπικών βροχών τις βραδινές ώρες, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς και βαθμιαία μέτριοι 4-5 μποφόρ.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 22 Απριλίου 2019, 05:30