Γλαστράκια με ανοιξιάτικα λουλούδια και το μήνυμα «Μένουμε σπίτι» μοιράστηκαν σήμερα σε εισόδους πολυκατοικιών, σε όλη την πόλη, από τη Δημοτική Αστυνομία Θεσσαλονίκης, σε μια προσπάθεια να ενημερωθούν οι δημότες για τα μέτρα προστασίας που θα πρέπει να λαμβάνουν για τον κορωνοϊό.

Σε μία συμβολική πρωτοβουλία του δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα, μοιράστηκαν στα δημοτικά διαμερίσματα από τα φυτώρια του δήμου 5.000 γλαστράκια, μεταφέροντας το μήνυμα στους δημότες να περιορίσουν τις μετακινήσεις, έχοντας παράλληλα κάτι για να απασχοληθούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όλοι μας ζητάμε από τον κόσμο να μείνει σπίτι του. Είναι σημαντικό να νιώθει ότι μπορεί να κάνει κάτι δημιουργικό και ευχάριστο εντός της οικίας και παράλληλα να νιώθει ότι ο δήμος είναι δίπλα του» δήλωσε ο κ. Ζέρβας, εκφράζοντας παράλληλα τις ευχαριστίες του σε όλους όσοι δίνουν τη «μάχη» αυτές τις ημέρες – γιατρούς, νοσηλευτές, υπαλλήλους του δήμου κ.ά.

«Θέλω να πιστεύω ότι οι Θεσσαλονικείς θα δείξουν την ωριμότητα και παρά τον καλό καιρό δεν θα βγουν έξω» πρόσθεσε ο δήμαρχος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης