Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία για τον εντοπισμό του 48χρονου, ο οποίος κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε άγρια τη σύντροφο του, με αποτέλεσμα αυτή να δίνει μάχη για τη ζωή της στον «Ευαγγελισμό».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ανάμεσα στο ζευγάρι υπήρξε διαπληκτισμός με αποτέλεσμα ο 48χρονος να αρχίσει να χτυπά την 40χρονη στο κεφάλι, ενώ της κατάφερε και βαριά τραύματα και στον θώρακα. Στη συνέχεια, ο ίδιος ενημέρωσε συγγενικό του πρόσωπο, το οποίο με την σειρά του κάλεσε την Αστυνομία, όμως αυτός είχε ήδη διαφύγει με ένα ασημί KIA ιδιοκτησίας της μητέρας του και έκτοτε αναζητείται. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσον αφορά τη 40χρονη, διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ενώ υπεβλήθη σε κρανιοτομή.

Πριν έξι χρόνια στην περιοχή του Άργους, ο 45χρονος, σύμφωνα με αστυνομικές είχε επιτεθεί και μαχαιρώσει την πρώην σύζυγό του. Και εκείνη τη φορά, αν και ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, ο καταζητούμενος δεν είχε συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Συνολικά ο καταζητούμενος έχει, σύμφωνα με πληροφορίες, παντρευτεί τρεις φορές. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης