Ο ΔΕΔΔΗΕ πιστοποιήθηκε για την παροχή Υπηρεσιών Υγείας και Ασφάλειας στην εργασία

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2018, 15:13
Ο ΔΕΔΔΗΕ πιστοποιήθηκε για την παροχή Υπηρεσιών Υγείας και Ασφάλειας στην εργασία
Πιστοποίηση Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας κατά ISO 9001:2015 για την «Παροχή υπηρεσιών Υγείας και Ασφάλειας στην Εργασία», έλαβε ο κλάδος Ασφάλειας Εργασίας της διεύθυνσης Οργάνωσης Ασφάλειας Εργασίας και Στεγαστικής Μέριμνας (ΔΟΑΕΣΜ) του ΔΕΔΔΗΕ, στα τέλη Νοεμβρίου.

Φορέας πιστοποίησης ήταν η εταιρεία TÜV HELLAS A.E. (θυγατρική του Ομίλου TÜV NORD GROUP), ενώ η διάρκεια ισχύος αυτής είναι τρία χρόνια.

Τα θέματα Υγείας και Ασφάλειας των εργαζομένων αποτελούν τομέα πρώτης προτεραιότητας για τον ΔΕΔΔΗΕ, ο οποίος στο πλαίσιο του στόχου μηδενισμού των εργατικών ατυχημάτων, θεωρεί πρωταρχικής σημασίας τη συνεχή εκπαίδευση των εργαζομένων για τη διασφάλιση της υιοθέτησης όλων των κανόνων ασφαλούς εργασίας.

Η εταιρεία, με γνώμονα την προσαρμογή στις απαιτήσεις των ευρωπαϊκών και διεθνών προτύπων,σημειώνει ότι συνεχίζει να επιδιώκει τη βελτιστοποίηση των διαδικασιών της, καθώς και την εφαρμογή βέλτιστων πρακτικών στον τομέα της Υγείας και Ασφάλειας της Εργασίας, ο οποίος αποτελεί βασικό άξονα της στρατηγικής βιώσιμης ανάπτυξης του ΔΕΔΔΗΕ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2018, 15:17