Ποιος είδε τον Γιάννη Μιχελογιαννάκη σήμερα και δεν τον φοβήθηκε! Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξοργισμένος χτυπούσε πόρτες και γραφεία στα Υπουργεία, ζητώντας…απαντήσεις!

Και με το δίκιο του εξοργίστηκε, καθώς νωρίς το πρωί πήρε στο ηλεκτρονικό του ταχυδρομείο ένα mail που τον συγκίνησε και τον εξόργισε, όπως λέει στο cretalive.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ήταν ένα γράμμα ενός νέου άνεργου, από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος με…μηδέν εισοδήματα καλείται να πληρώσει φόρους επειδή είχε εισόδημα από….τόκους 0,26 ευρώ! Όταν πήρε είδηση ότι το έκαναν αυτό επειδή δεν έβαλε αποδείξεις έκανε τροποποιητική και τώρα του ετοιμάζουν…πρόστιμο πάνω από τον αρχικό φόρο!

«Ένας άνεργος είναι δυνατόν σήμερα στην Ελλάδα να έχει αυτή την αντιμετώπιση; Πείτε μου που γίνονται αυτά! Δεν είμαστε σοβαροί! Δεν είμαστε κράτος πια! Δεν αντέχει κανένας αυτό που γίνεται. Η κυβέρνηση μια και καλή πρέπει να δώσει λύσεις» είπε ο βουλευτής που προσπαθεί κι εκείνος να καταλάβει τον τραγέλαφο που ζούμε…

Τι αναφέρεται:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κύριε Μιχελογιαννάκη,

Το 2013 και 2014 ήμουνα άνεργος, φιλοξενούμενος, χωρίς σπίτι και χωρίς αυτοκίνητο (τις πινακίδες τις παρέδωσα τέλος του 2012). Έκανα την δήλωσή μου 3/6/2015 και ο φόρος είναι 0. Στις 19/10/2015 βλέπω στη μερίδα μου και βλέπω ότι το σύστημά σας μου κάνει τροποποιητική και μου βγάζει φόρο να πληρώσω 65,99. Αυτό το έκανε διότι είχα δηλωθέν εισόδημα από τόκους 0,26 και δεν έβαλα αποδείξεις, (στην δήλωση που έκανα δεν μου ζητούσε αποδείξεις). Εγώ μόλις το είδα έκανα τροποποιητική με αποδείξεις και βγάζει 0 φόρο, αλλά μάλλον θα μου βάλετε πρόστιμο παραπάνω από 65,99 σαν εκπρόθεσμη. Τα έδειξα στην εφορία και ο υπάλληλος έβαλε τα γέλια. Έκανα αγώνα για να ξαναβγείτε, διότι είχα την εντύπωση ότι θα βοηθήσετε τους φτωχούς. Μάλλον έκανα λάθος και θα κάνετε χειρότερα από τους προηγούμενους. Σας παρακαλώ θέλω να μου απαντήσετε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης