Παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης «στενή κι αδιάβατος, τραχεία η οδός, Νίκος Πλουμπίδης 1902 -1954» στον χώρο εκδηλώσεων της Βουλής των Ελλήνων (Αμαλίας 22 -24).

Η έκθεση παρουσιάζεται από το Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό και τη Δημοκρατία, στο πλαίσιο της συμμετοχής του στο πρόγραμμα «12 Οκτωβρίου 1944. Η Αθήνα ελεύθερη».?

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συνοδευόμενος από τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση, ο οποίος έκανε τα εγκαίνια της έκθεσης, ο πρωθυπουργός περιηγήθηκε στους χώρους της έκθεσης η οποία περιλαμβάνει οπτικό υλικό, επιστολές και κείμενα του Ν. Πλουμπίδη. Κατά τη διάρκεια της ξενάγησης την έκθεση επισκέφθηκε και ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δ.Κουτσούμπας ο οποίος χαιρέτισε τον πρωθυπουργό και παρακολούθησαν μαζί τα δυο τελευταία εκθέματα.

Παρόντες μεταξύ άλλων ήταν ο υπουργός Επικρατείας Α. Φλαμπουράρης, ο υπουργός Υγείας Α. Ξανθός, η υπουργός Πολιτισμού Μ. Ζορμπά, ο υφυπουργός Εργασίας Τ. Πετρόπουλος, η αντιπρόεδρος της Βουλής Τ. Χριστοδουλοπούλου κ.α..

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης