Ο "Άγιος" Κίμωνας

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 5 Απριλίου 2013, 19:39


Ρεπορτάζ: Σωτήρης Σκουλούδης-Φίλιππος Καραμέτος

Κίμων ο αδιόρθωτος… Ο λόγος για τον πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ, Κίμωνα Κουλούρη, ο οποίος αναστάτωσε μία ήσυχη γειτονιά της Αθήνας.

Πινακίδες για την απαγόρευση της στάθμευσηςΈνα χρόνο μετά το τελευταίο του κατόρθωμα στο Καλλιμάρμαρο, όπου συνεπλάκη με αστυνομικό, επανήλθε δριμύτερος. Αυτή τη φορά έξω από εκκλησία στο Χαλάνδρι. Ο πολιτικός πρωταγωνίστησε εκ νέου σε επεισόδιο που αφορούσε στην παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (ΚΟΚ).

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της zougla.gr στις 12.00 το μεσημέρι ένα μαύρο αυτοκίνητο, μάρκας Mercedes, παρκάρει παράνομα στην είσοδο του ιερού ναού του Αγίου Γεωργίου Χαλανδρίου.

Έπειτα από λίγη ώρα, οι εργαζόμενοι της εκκλησίας διαπιστώνουν τι έχει συμβεί και προσπαθούν ναΟ Κίμων Κουλούρης εντοπίσουν τον ιδιοκτήτη του. Μάταια όμως. Οι προσευχές δεν έπιασαν. Πολύ γρήγορα επικράτησε αναστάτωση. Δυόμιση ώρες αργότερα, δηλαδή στις 14.30 διακρίνονται δύο φιγούρες να ξεπροβάλουν μεταξύ του πλήθους. Ήταν ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Κίμων Κουλούρης και μία γυναίκα.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που μίλησαν στη zougla.gr, οι σκηνές που εκτυλίχθηκαν ήταν απείρου κάλους. Ο κ. Κουλούρης μαινόμενος έβαλε κατά αστυνομίας, δημοτικών αστυνομικών και του ψάλτη της ενορίας, ο οποίος προηγουμένως επιχείρησε με βαριοπούλα να σπάσει ένα κολωνάκι ώστε να καταφέρει να… ανοίξει νέο δρόμο για τα αυτοκίνητα που είχαν «εγκλωβιστεί».


(Η Εκκλησία επί της Αγίας Παρασκευής 82)

Αντί, λοιπόν, να ζητήσει συγνώμη για την ταλαιπωρία που προξένησε διαπληκτίστηκε λεκτικά και τα έψαλε στους παρευρισκομένους, ιδίως όμως στον ψάλτη.

Μάλιστα κατά πληροφορίες, κάποιος από το πλήθος του φώναξε «Μας καταστρέψατε και θέλεις τα ρέστα;» για να λάβει την αποστομωτική απάντηση από τον πρώην υπουργό «Να τα πείτε στους πολιτικούς αυτά».

Ο ψάλτης, εμφανώς εκνευρισμένος κινήθηκε εναντίον του κ. Κουλούρη και την τελευταία στιγμή αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Ο κ. Κουλούρης αποχώρησε έχοντας ως φιλοδώρημα μία κλήση για παράνομη στάθμευση, των 40 ευρώ, από τη δημοτική αστυνομία, εκστομίζοντας παράλληλα απειλές για μηνύσεις ένθεν και ένθεν, τονίζοντας χαρακτηριστικά τη φράση «ξέρετε ποιος είμαι εγώ» «Θα σας μηνύσω» (σ.σ. απευθυνόμενος μεταξύ άλλων στην αστυνομία) καθώς δεν τον... προστάτεψε από τον εξοργισμένο ιερέα.

Μαρτυρία στη zougla.gr


Η «Ζούγκλα» επιχείρησε να συνομιλήσει μαζί του αλλά ο πρώην υπουργός κατέφυγε σε ιερές ύβρεις…

Πατήστε εδώ για να θυμηθείτε το παλαιότερο θλιβερό επεισόδιο με τον κ. Κουλούρη

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 5 Απριλίου 2013, 22:07