Η εφιαλτική υπομονή που έπρεπε να επιδείξουν οι εκατοντάδες επιβάτες του «Norman Atlantic», εν μέσω πυκνών καπνών και θαλασσοταραχής, μέχρι τα ελικόπτερα να τους παραλάβουν από τη γέφυρα του πλοίου έναν προς έναν, απεικονίζεται στο βίντεο-ντοκουμέντο που εξασφάλισε το zougla.gr.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Λευτέρης Αραμπατζής, επιβάτης του πλοίου, είχε την ψυχραιμία να τραβήξει με το κινητό του τηλέφωνο βίντεο με τις δραματικές στιγμές της διάσωσης, ενώ ακούγονται οι επιβαίνοντες να φωνάζουν ονόματα, ψάχνοντας τους οικείους τους.

​Οι εισαγγελείς στο Μπρίντιζι αναμένουν σημαντικές απαντήσεις από το “μαύρο κουτί”Εν τω μεταξύ, το «Norman Atlantic» κατέφθασε έξω από το λιμάνι του Μπρίντιζι. Μόλις ρυμουλκηθεί στο κατάλληλο σημείο, θα ξεκινήσουν οι έρευνες στο εσωτερικό του, τόσο για την εξακρίβωση των συνθηκών της πυρκαγιάς που ξέσπασε όσο και για την καταγραφή των ζημιών αλλά και των περιουσιών των επιβατών. Το πλοίο έχει ήδη τεθεί υπό κατάσχεση και οι εισαγγελείς αναμένουν σημαντικές απαντήσεις από το «μαύρο κουτί». 

Στο Μπρίντιζι αναμένεται να αφιχθούν σήμερα και οι συγγενείς των εννέα αγνοουμένων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συνεχίζεται ο παροξυσμός με τις λίστες

Το αλαλούμ με τις λίστες των αγνοουμένων και των νεκρών της ναυτικής τραγωδίας του «Norman Atlantic» συνεχίζεται, με τους ιθύνοντες να παίζουν με τα νεύρα και την ψυχολογία των συγγενών των επιβατών με επαίσχυντο τρόπο, μην μπορώντας να ταυτοποιήσουν τα πρόσωπα, πέντε μέρες μετά το συμβάν!

Με επίσημο έγγραφό του που απέστειλε εκ νέου το Κέντρο Επιχειρήσεων της Ρώμης (RCC ROMΑ) προς το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής γνωστοποιείται ότι, λόγω λανθασμένης πιστοποίησης εκ μέρους των αρμόδιων ιταλικών Αρχών, ο Δούλης Γεώργιος δεν είναι θανών, αλλά συγκαταλέγεται στη λίστα επιβατών για τους οποίους δεν υπάρχει καμία πληροφόρηση επί του παρόντος!

Διαβάστε ακόμη: Ταυτοποιήθηκε τέταρτος Έλληνας νεκρός
Νέο βίντεο-ντοκουμέντο με τις δραματικές ώρες στο Norman Atlantic

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης