Άγριο ξυλοδαρμό δέχτηκε γιατρός, από έναν πατέρα δύο ανηλίκων παιδιών, στο Νοσοκομείο της Νάουσας, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Όπως καταγγέλλει με ανακοίνωσή της ΠΟΕΔΗΝ ένας άντρας, αλβανικής καταγωγής, ξυλοκόπησε έναν παιδίατρο μέσα στο χώρου του νοσοκομείου, προκαλώντας του κάταγμα στο πόδι και θλαστικά τραύματα στο κορμί του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τα Νοσοκομεία έχουν ξεμείνει από φύλαξη, λόγω έλλειψης κονδυλίων», αναφέρει μεταξύ άλλων στην σχετική ανακοίνωση η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ:

«ΑΓΡΙΟΣ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ ΓΙΑΤΡΟΥ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ

Τα Νοσοκομεία έχουν ξεμείνει από φύλαξη, λόγω έλλειψης κονδυλίων. Έχει σημασία να αναφέρουμε άλλο ένα περιστατικό άγριου ξυλοδαρμού γιατρού από συνοδό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τρίτη 19 Δεκεμβρίου το μεσημέρι, Νοσοκομείο Νάουσας. Το Νοσοκομείο δεν διαθέτει security λόγω έλλειψης κονδυλίων. Άντρας αλβανικής καταγωγής με τη σύζυγό του και τα δυο παιδιά, επισκέπτονται τα ΤΕΠ του Νοσοκομείου. Συγκεκριμένα επισκέφτηκαν το παιδιατρικό του Νοσοκομείου. Ο Ιατρός εξετάζει τα παιδιά δίνει τις απαραίτητες ιατρικές οδηγίες και χωρίς καμία διαμαρτυρία για τις προσφερόμενες υπηρεσίες η οικογένεια έφυγε από το Νοσοκομείο για το σπίτι τους. Επιστρέφει ο σύζυγος σε έξαλλη κατάσταση, κλείνει την πόρτα του ιατρείου, μέσα ο Παιδίατρος, έβγαλε έξω βρίζοντας μια Νοσηλεύτρια που εισήλθε στο ιατρείο και ξυλοκόπησε άγρια τον Παιδίατρο. Εντελώς ξαφνικά. Ο Αλβανικής καταγωγής άντρας έσπασε το πόδι του γιατρού και του προκάλεσε θλαστικά τραύματα. Υπεβλήθη μήνυση από την Διοίκηση του Νοσοκομείου αλλά το κακό έγινε. Εάν υπήρχε φύλαξη στο Νοσοκομείο πιθανότατα δεν θα είχε συμβεί όλο αυτό το κακό».

Πηγή: thestival.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης