Μία καταγγελία έφτασε στα γραφεία της Ζούγκλας για το νοσοκομείο της Κέρκυρας, από τη σύζυγο ενός κατοίκου του νησιού όπου ο ίδιος νοσεί με κορωνοϊό και χρειάστηκε να το επισκεφθεί για ιατρικές εξετάσεις έπειτα από έντονους πόνους στο στήθος.

Όπως καταγγέλλει η σύζυγος του ασθενούς στη Ζούγκλα (τα στοιχεία της βρίσκονται στη διάθεση της ιστοσελίδας μας), ο ίδιος, βρέθηκε γύρω στις 11:30 το βράδυ της 1ης Δεκεμβρίου, ημέρα Τετάρτη, για να προχωρήσει σε εξετάσεις έτσι ώστε να εξακριβωθεί το ακριβές πρόβλημα της υγείας του και να κριθεί από τους γιατρούς η νοσηλεία του ή όχι στο νοσοκομείο. Αφού έκανε τις εξετάσεις, τον έβαλαν να περιμένει σε ένα άδειο δωμάτιο. Επίσης ήταν ο μοναδικός ασθενής σε όλο τον όροφο, τουλάχιστον κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο νοσοκομείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γύρω στις 4:00 – 4:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης, 2 Δεκεμβρίου, ο ασθενής αναζήτησε κάποιον εργαζόμενο από το νοσηλευτικό προσωπικό. Μάταια όμως… Σε όλο τον όροφο δεν υπήρχε κανείς, ούτε ασφάλεια, όπως φαίνεται και από τα βίντεο που έστειλε στη Ζούγκλα. Επί μιάμιση ώρα αναζητούσε απεγνωσμένα κάποιον γιατρό ή νοσηλευτή αλλά δεν έβρισκε κανέναν. Όπως λέει η σύζυγός του, «αν ήταν κάποιος άλλος θα μπορούσε να φύγει, να τριγυρνάει σε άλλους ορόφους, όπως θα μπορούσε να μπει οποιοσδήποτε στο νοσοκομείο και να μην τον αντιληφθεί κανείς. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο γιατρός που εμφανίστηκε στη συνέχεια, πρέπει να κοιμόταν σε κάποιο γραφείο.

Επίσης, σύμφωνα με την καταγγελία, ο γιατρός φορούσε τη μάσκα του όταν εμφανίστηκε στον ασθενή, δεν φορούσε όμως ούτε γάντια ούτε ιατρική ρόμπα.

Ακούστε την καταγγέλλουσα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Δείτε τα βίντεο από το εσωτερικό του νοσοκομείου της Κέρκυρας

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης