«Όλα ήταν νόμιμα». Αυτό υποστηρίζει ο αρχηγός της οικογένειας των Ρομά που εμπλέκεται στην υπόθεση με τους 11 τόνους αντισηπτικού που εντοπίστηκε και κατασχέθηκε από την αστυνομία σε αποθήκη της Ελευσίνας.

Ο άνδρας που φέρει το προσωνύμιο «Σέφκης» υποστηρίζει ότι όλη η πόσοτητα του αντισηπτικού που κατασχέθηκε είναι νόμιμη. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα, μέσω του δικηγόρου του Σάκη Κεχαγιόγλου, προσέφυγε στη Γενική Διεύθυνση Αγοράς της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή του υπουργείου Ανάπτυξης ζητώντας να ακυρωθεί η έκθεση βεβαίωσης παράβασης προκειμένου αφενός να μην κληθεί να πληρώσει πρόστιμο και αφετέρου να αποδοθούν στην οικογενειακή επιχείρηση οι 11 τόνοι αντισηπτικού που εισήγαγε από την Κύπρο. 

Κεχαγιόγλου: «Κακή συνεννόηση του λογιστού της εταιρείας τους»

Ο συνήγορος του 40χρονου κ. Σάκης Κεχαγιόγλου σε δήλωση που απέστειλε στο zougla.gr αναφέρει τα εξής: «Σε σχέση με την κατασχεθείσα πριν από λίγες ημέρες ποσότητα των 11 τόνων αντισηπτικού διαλύμματος και εκ μέρους των εντολέων μου, πατέρα και υιού, οι οποίοι κατείχαν την εν λόγω ποσότητα, επιθυμώ να δηλώσω ότι κατετέθη ήδη προσφυγή κατά της έκθεσης βεβαίωσης παράβασης της πράξεως νομοθετικού περιεχομένου ενώπιον της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή». 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Οι εντολείς μου προσεκόμισαν με την προσφυγή τους τα τιμολόγια με τα οποία αποδεικνύουν ότι εμπροθέσμως τα υπέβαλαν στην αρμόδια αρχή και ότι όλη η εμπλοκή οφείλεται σε παρεξήγηση και κακή συνεννόηση του λογιστού της εταιρείας τους. Θεωρούν, δε, βέβαιη τη δικαίωσή τους όταν εκδικασθεί η προσφυγή, με άμεση συνέπεια την απόδοση της κατασχεθείσης ποσότητος του αντισηπτικού. 

Τέλος, επιθυμώ να τονίσω ότι ενδεχόμενες ποινικές εκκρεμότητες των εντολέων μου στο παρελθόν, ούτε προδικάζουν τη διάπραξη τυχόν αδικημάτων στην παρούσα υπόθεση, ούτε τους στερούν το δικαίωμα να προβαίνουν σε καθ΄όλα νόμιμες εμπορικές πράξεις. Οι συνειρμοί, δε και τα αυθαίρετα συμπεράσματα κάποιων, που αναφέρονται στην καταγωγή τους (Ρομά), έχουν στη συνείδηση της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών καταδικαστεί ως απαράδεκτα και όζοντα ρατσισμού». 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης