Νύχτα τρόμου έζησαν τα ξημερώματα της Τρίτης, όμηροι στα χέρια ένοπλων κακοποιών στο σπίτι τους στην Εκάλη ένας επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στον Αυλώνα, η οικογένεια του και η οικιακή βοηθός.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr, τρεις κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο σπίτι της οικογένειας και αφού τους απείλησαν με όπλα, άρπαξαν μετρητά, κοσμήματα, ρολόγια καθώς και ένα μικρό χρηματοκιβώτιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την ώρα της ένοπλης ληστείας, στην μονοκατοικία βρίσκονταν ο επιχειρηματίας Δ.Κ., η σύζυγός του, τα δύο παιδιά τους και η οικιακή βοηθός.

Οι κακοποιοί τους απείλησαν με όπλα και αφού έδεσαν τον μικρότερο γιο με κορδόνια, άρχισαν να ψάχνουν για χρήματα και τιμαλφή.

Υπό την απειλή όπλου πίεσαν τη μητέρα της οικογενείας να ανοίξει το χρηματοκιβώτιο και απέσπασαν κοσμήματα, η αξία των οποίων φέρεται να ανέρχεται στα 300.000 ευρώ. Στη συνέχεια, κατά τη φυγή τους, άρπαξαν ένα μικρό χρηματοκιβώτιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δράστες εισέβαλαν στο σπίτι αφού παραβίασαν τη σιδεριά παραθύρου στο ισόγειο. Έξω από τη μονοκατοικία, τούς περίμενε συνεργός τους.

Οι Αρχές Ασφαλείας δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για παρακλάδι συμμορίας Γεωργιανών η οποία στο παρελθόν είχε διαπράξει ληστείες σε μονοκατοικίες των βορείων προαστίων.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης