Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

Χειροπέδες πέρασαν οι άνδρες της ΔΙΑΣ Πειραιά σε 34χρονο που, όπως αποδείχτηκε ήταν γνωστός στις Αρχές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 15.00 το μεσημέρι της Τρίτης στη Νίκαια όταν ένα ζευγάρι αλλοδαπών κάλεσε την αστυνομία και ανέφερε ότι κατοικεί σε υπόγειο πολυκατοικίας και ότι ένας «φουσκωτός» τους απειλεί με όπλο λόγω κάποιων ενοικίων που χρωστούσαν.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ Νίκαιας με τη συνδρομή συναδέλφων τους από το Κερατσίνι, τον Κορυδαλλό και τα Καμίνια, έσπευσαν στο σημείο προκειμένου να εξακριβώσουν τι ακριβώς είχε συμβεί και απέκλεισαν τον χώρο γύρω από την πολυκατοικία αναμένοντας τους άνδρες της Ασφάλειας.

Τότε κατέβηκε η ιδιοκτήτρια του υπογείου που διατηρεί διαμέρισμα στον πρώτο όροφο και ισχυρίστηκε ότι δεν είναι αληθές το περιστατικό και ότι ουδέποτε απείλησε κανείς το ζευγάρι με όπλο, ωστόσο έδωσε την άδεια στους αστυνομικούς να εισέλθουν στο διαμέρισμά της. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αστυνομικοί δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν μετά από έρευνα στον χώρο, άνοιξαν το πατάρι και έπεσαν μπροστά σε έναν σωματώδη μαυροντυμένο άνδρα που, όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων, ήταν ιδιαιτέρως γνωστός στις Αρχές.

Ψάχνοντας μάλιστα και το κλιματιστικό της οικίας εντόπισαν και ένα όπλο Τοκάρεφ που, ενδεχομένως ήταν αυτό με το οποίο ο άνδρας απείλησε το ζευγάρι Πακιστανών.


(Το σημείο που ήταν κρυμμένο το όπλο)

Ο άνδρας συνελήφθη και, όπως προέκυψε, έχει κατηγορηθεί για ξυλοδαρμό, για κατοχή όπλων αλλά και εκρηκτικών. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης