Νέος γύρος επεισοδίων μπροστά από το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 27 Ιανουαρίου 2019, 21:36
Νέος γύρος επεισοδίων μπροστά από το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
Επεισόδια σημειώθηκαν περιμετρικά του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης μεταξύ ατόμων που διαδήλωναν για τη Μακεδονία και αστυνομικών δυνάμεων λίγο μετά τις 20.00 την Κυριακή. Νωρίτερα πολίτες που εξέφρασαν την αντίθεσή τους στην επικύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών αποδοκίμασαν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, την Κατερίνα Νοτοπούλου και τον Σωκράτη Φάμελλο. 

Οι διαδηλωτές επιχείρησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό με τους άνδρες του ΜΑΤ να απαντούν προχωρώντας σε χρήση χημικών.

Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε προσαγωγές δύο ατόμων, μία εκ των οποίων μετατράπηκε σε σύλληψη, καθώς στην κατοχή του ατόμου βρέθηκε μαχαίρι.

Στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης σημειώνεται πως το απόγευμα της Κυριακής πραγματοποιήθηκε εκδήλωση που ήταν αφιερωμένη στην Ημέρα Μνήμης των Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων και Ηρώων του Ολοκαυτώματος.

Δείτε τα βίντεο από τα επεισόδια έξω από το Μέγαρο Μουσικής:

Βίντεο: Πολίτες αποδοκιμάζουν την Κ. Νοτοπούλου και τον Σ. Φάμελλο:Διαβάστε επίσης: Θεσσαλονίκη: Επεισόδια έξω από το Μέγαρο Μουσικής σε συγκέντρωση κατά της επίσκεψης Παυλόπουλου

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 27 Ιανουαρίου 2019, 21:40