Πριν από τρεις ημέρες ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοίνωσε θριαμβευτικά την λειτουργία του νέου τηλεφωνικού αριθμού 8004004000 στον οποίον οι πολίτες μπορούν να καλούν δωρεάν για αναφέρουν βλάβες στο δίκτυο ηλεκτροδότησης.

Μετά τις θριαμβολογίες ήρθε η πραγματικότητα και η πρώτη μεγάλη κακοκαιρία για να διαλύσει τον πολυδιαφημισμένο τηλεφωνικό αριθμό και να αποδείξει για άλλη μια φορά τη γύμνια του οργανισμού, ο οποίος ουκ ολίγες φορές έχει αποτύχει σε στιγμές κρίσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ΔΕΔΔΗΕ με ανακοίνωση του έκανε λόγο για «βλάβη στο δίκτυο τηλεπικοινωνιών» και προέτρεψε τους πολίτες να καλούν στο 11500 –στο οποίο το τηλεφώνημα χρεώνεται- και στο 2111900500, όπου η αναμονή ξεπερνά τα 40 λεπτά. Πρόκειται για 40 πολύ κρίσιμα λεπτά για τους πολίτες που δεν έχουν ρεύμα, αφού υποχρεώνονται να «αδειάζουν» την μπαταρία του κινητού τους, του μοναδικού μέσου επικοινωνίας που έχουν όταν υπάρχει διακοπή ρεύματος.

Οι πολίτες δεν γνωρίζουν πότε θα επανέλθει η ηλεκτροδότηση, αν θα περάσουν αυτή την παγωμένη νύχτα –ή και άλλες- χωρίς θέρμανση .

Χωρίς ρεύμα βρίσκονται αυτή τη στιγμή πολλές περιοχές της Αττικής, μεταξύ αυτών το Μαρούσι, ο Χολαργός, ο Βύρωνας, το Θησείο, τα Βριλήσσια, το Χαλάνδρι, το Ψυχικό, η Νέα Φιλαδέλφεια το Νέο Ηράκλειο, η Ραφήνα, το Μάτι, ο Νέος Βουτζάς, η Νέα Μάκρη, ο Διόνυσος, η Κηφισιά, ο Μαραθώνας, το Γραμματικό, το Κάτω Σούλι και άλλες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης