Ραγδαία επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός τις επόμενες ώρες. Έντονα καιρικά φαινόμενα είναι σε εξέλιξη στην Αττική αλλά και σε άλλες περιοχές της χώρας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με νέο έκτακτο δελτίο το οποίο εξέδωσε η ΕΜΥ, οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα εκδηλωθούν σήμερα, Παρασκευή θα συνεχιστούν και το Σαββατοκύριακο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα εκδηλωθούν σήμερα, Παρασκευή σε όλες τις ηπειρωτικές περιοχές (εκτός της Θράκης), τις Σποράδες και την Εύβοια θα εξασθενήσουν τη νύχτα, αλλά θα συνεχιστούν και το Σαββατοκύριακο σε αρκετές περιοχές της χώρας» αναφέρει το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού. 

Αναλυτικά, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία θα επηρεαστούν: 

  • Αύριο, Σάββατο (17/06/2017) από τις απογευματινές ώρες η Μακεδονία και σταδιακά η Θεσσαλία, η Θράκη και πιθανώς οι Σποράδες, η Φθιώτιδα και τα υπόλοιπα νησιά του Βορείου Αιγαίου. 
  • Την Κυριακή (18/06/2017) η Πελοπόννησος, η Στερεά Ελλάδα, η Εύβοια, οι Σποράδες και πιθανώς πρόσκαιρα η Χαλκιδική, οι Κυκλάδες και το Ανατολικό Αιγαίο. Τη νύχτα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης